28032024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa Confident Communications se afiliază la rețeaua globală 3AW

Confident Communications se afiliază la rețeaua globală 3AW

Pin It

MaraGojgar ConfidentCommunicationsConfident Communications, agenție de consultanță în comunicarea de afaceri, și-a anunțat astăzi afilierea la 3AW, o rețea globală de agenții independente de comunicare full-service.  În rețeaua 3AW, Confident Communications va reprezenta exclusiv România și va fi agenția agreată pentru clienții 3AW care sunt deja sau care intră pe piața locală.

Rețeaua 3AW este formată din agenții full-service independente din întreaga lume. Pilonii principali ai rețelei, aflată într-o creștere rapidă, se află în Statele Unite, Mexic, Brazilia și Spania, agențiile afiliate acoperind mai mult de 20 de piețe la nivel internațional. Rețeaua 3AW este formată din profesioniști cu o expertiză dovedită în regiunile pe care le reprezintă.

María de Cárdenas Llanos, International Business Expansion Director al 3AW Spania, a declarat: "Sunt bucuroasă că putem conta pe o agenție dedicată, ca partener al 3AW pentru piața din România. Aștept cu nerăbdare să lucrăm cu echipa Confident Communications, o echipă profesionistă și experimentată. Pentru noi sunt importante deopotrivă expertiza profesională și abordarea antreprenorială a fondatorului”.

Mara Gojgar, Confident Communications, a declarat: "Suntem onorați să ne alăturăm acestei rețele globale de agenții de comunicare, publicitate și servicii de marketing. Rețeaua 3AW are ca fir roșu expertiza profesională a membrilor, pasiunea și angajamentul acestora în domeniile pe care le reprezintă și viziunea antreprenorială a fondatorilor. Acest parteneriat ne va permite să oferim soluții de marketing în întreaga lume, cu expertiză locală".

Confident Communications a fost invitată să se alăture rețelei 3AW pe baza expertizei sale locale în comunicare de marketing - relații publice, digital & social media, media buying, producție foto-video și management de eveniment.



Despre Confident Communications
Confident Communications (www.confidentpr.com) este o agenție independentă de consultanță în comunicare de afaceri, înființată în 2011, și una dintre primele agenții butic, specializate în comunicare B2B. Avem în portofoliu peste 100 de companii românești și internaționale, pe care le-am susținut în clădirea unei reputații solide în rândul stakeholderilor relevanți din România, Bulgaria și Republica Moldova. Am lucrat pe studii de caz variate M&As, IR, IPO, lansări de produse noi, comunicare de criză, comunicare corporate, deschiderea de birouri locale și internaționale.

În București, Confident Communications deține cel mai mare studio foto - video, Venus Five (www.venusfive.ro), cu o echipă inhouse care ne permite să creăm un conținut autentic pentru clienții noștri.

Despre 3AW
3AW este o companie multinațională independentă cu o viziune strategică amplă, specializată în comunicare, media buying, soluții digitale, relații publice, marketing. Compania are patru sedii principale în Mexic, Brazilia, SUA și Spania și o rețea de agenții, prin care acoperă deja mai mult de 20 de țări. 3AW oferă la nivel intenațional peste 15 servicii de comunicare prin prezența sa globală strategică. Mai multe informații la www.3aw.com.

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP