19012022

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa Comitetul Olimpic si Sportiv Roman si Qualians Romania anunta semnarea unui parteneriat educational

Comitetul Olimpic si Sportiv Roman si Qualians Romania anunta semnarea unui parteneriat educational

Pin It

Qualians COSR

Comitetul Olimpic Sportiv Roman si Qualians Romania - companie-lider pe piata de training si consultant in management - au semnat un parteneriat educational pe perioada ciclului olimpic 2017-2020, punctul de plecare fiind legat de sustinerea performantei de varf, a cresterii talentelor si crearii unei legaturi intre lumea sportiva si cea de business.

In cadrul acestui parteneriat, Qualians va sprijini COSR in trei directii principale:
-    cresterea eficientiei federatiilor olimpice;
-    dezvoltarea unei a doua cariere pentru sportivii de performanta, in sport sau in lumea de business;
-    sustinerea sportivilor de elita.

“Traim intr-o lume in continua schimbare, permanent omenirea descopera lucruri noi si de aceea continuarea procesului de invatare pentru fiecare dintre noi nu este optionala. Prin parteneriatul cu Qualians punem gratuit la dispozitia oamenilor din sportul romanesc accesul la cunostinte de cea mai buna calitate din zona de business, la tehnici si instrumente practice a caror eficienta a fost deja dovedita si a caror aplicare in sportul romanesc ar putea sa contribuie la eficientizarea activitatii. Prin programele de team building pe care le vom derula impreuna cu echipa Qualians ne propunem sa intarim spiritul de echipa la nivelul sportivilor si staffului care va reprezenta Romania la competitiile derulate sub egida CIO”. – a declarat Mihai Covaliu, Presedinte COSR.

“Credem ca avem datoria de a sprijini performanta sportiva de varf precum si tranzitia sportivilor spre a doua cariera. Parteneriatul cu Comitetul Olimpic si Sportiv Roman ne onoreaza si suntem gata sa punem la dispozitia sportivilor si a federatiilor olimpice know-how-ul Qualians si timpul consultantilor nostri, pentru a ne aduce in acest fel contributia la dezvoltarea sportului romanesc.” – a declarat Octavian Pantis, co-fondatorul Qualians.

Parteneriatul consta in cursuri, sesiuni de coaching, teambuilding pentru delegatiile sportive la competitiile internationale, evenimente dedicate si adaptate diferitelor grupuri de sportivi sau reprezentanti ai federatiilor. “Intreaga echipa Qualians si Ecoxtrem - compania din grup specializata in teambuilding si evenimente - asteapta cu interes demararea parteneriatului, unul pe care il consideram cu totul special.”- a mai spus Octavian Pantis.

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central    GFPR new logo web            logo SMP          chapter4 logoSigla Action Global Communications web dccom LOGO nou siteGMP logo 2        Logo ThePublicAdvisors

  logo oxygen site          logo BDR