19042024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa ViațaLaServiciu.ro are un an de experiență în câmpul muncii

ViațaLaServiciu.ro are un an de experiență în câmpul muncii

Pin It
Primul portal de partajare dedicat comunității celor de la serviciu, www.viatalaserviciu.ro, împlinește în această lună un an de existență, timp în care volumul de conținut pus la dispoziția utilizatorilor a crescut semnificativ.  

”ViațaLaServiciu.ro este un proiect menit să reflecte realitatea de la locul de muncă, să surprindă ceea ce se întâmplă la job, cu bune și cu rele. Petrecem cel puțin 8 ore pe zi la serviciu, timp în care, cu sau fără voia noastră, suntem martori la întâmplări și situații haioase, distractive sau pur și simplu mai puțin obișnuite. Viața la serviciu are farmecul ei, iar dovadă stau postările de pe site-ul nostru, postări pe care utilizatorii au ales să ni le împărtășească în acest prim an de existență”, a declarat Viorel Apetrei, fondatorul ViațaLaServiciu.ro, administrator al Headline Software.

De la momentul lansării până în prezent, paginile portalului au fost accesate de peste un milion de vizitatori, numărul de afișări lunare depășind constant  1,2 milioane. ”Este remarcabil faptul că avem clipuri video care au fost vizionate de peste 100.000 de vizitatori, în condiţiile în care proiectul nostru, atât de nou, este independent, întreţinut şi promovat doar prin forţele proprii”. În ceea ce privește profilul utilizatorilor, 70% dintre aceștia sunt persoane tinere, active și cu posibilitati financiare, având vârsta cuprinsă între 20 și 40 ani. Din totalul de membri înscriși pe site, 64% sunt bărbați, ponderea celor înregistrați din București fiind de 22%.

Potrivit înregistrărilor de pe site, cele mai vizionate secțiuni sunt ”De la serviciu”, ”Video”, ”Divertisment”  și ”Incredibil”, dovadă că publicul român este atras de situațiile reale, amuzante, dar și de cele excepționale, ce stârnesc curiozitatea. ”Încercăm să oferim vizitatorilor un conținut selectiv și mai ales de calitate, corespunzător temei noastre principale. Acesta este și motivul pentru care încurajăm postarea de către utilizatori a unui conținut sugestiv pentru ceea ce facem, conținut la care se adăugă și cel realizat de echipa noastră de dezvoltare, prin implementarea unor acțiuni originale”, a adăugat Viorel Apetrei.

Începând cu cel de-al doilea an de existență, inițiatorii  proiectului își propun aducerea unor noi facilități tehnice platformei existente, dar și implementarea unor proiecte de conținut, atât de divertisment, cât și de dezvoltare personală. De asemenea, o atenție deosebită va fi acordată în continuare interacțiunii cu utilizatorii, printr-o comunicare permanentă cu aceștia.

Despre ViațaLaServiciu.ro
ViațaLaServiciu.ro este un proiect dezvoltat de compania Headline Software. Site-ul cuprinde mai multe secțiuni menite să ofere vizitatorilor nu doar un produs de divertisment, ci și informații cu valoare pentru aceștia. Pe lângă filmulețe și imagini surprinse la job, faze incredibile și clasamente ale colegilor sau colegelor sexy, portalul oferă utilizatorilor informații privind modalitățile de petrecere a timpului liber, a concediilor și vacanțelor, dar și locurile potrivite pentru pauza de prânz.
Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP