01122023

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa Rogalski Damaschin gestionează comunicarea pentru Orhideea Towers

Rogalski Damaschin gestionează comunicarea pentru Orhideea Towers

Pin It

CA Immo, unul dintre cei mai importanți jucători pe piața de închiriere, administrare și dezvoltare de clădiri de birouri din Europa Centrală, a ales Rogalski Damaschin Public Relations ca partener de comunicare pentru Orhideea Towers, proiectul simbol al zonei de afaceri Orhideea, aflată în plină expansiune.  

Rogalski Damaschin va oferi servicii de branding, consultanță strategică în comunicare, content development, brand journalism, media relations, reputation management și organizare de evenimente.

„Am căutat un partener cu experiență în comunicarea corporate și cu pasiune pentru o industrie în care apar constant provocări. Am apreciat modul în care echipa Rogalski Damaschin a înțeles nevoile noastre de comunicare și a reușit să identifice un concept creativ care va contribui la  promovarea proiectului Orhideea Towers, dezvoltat într-unul dintre cele mai dinamice  cartiere de afaceri din București”, a declarat Marian Roman, Managing Director CA Immo Romania.

„Ne bucurăm să lucrăm alături de CA Immo pentru un proiect inovator care aduce plusvaloare pieței de profil din România. Propunerea noastră pentru Orhideea Towers include o comunicare bipartită – corporate și digital PR, având drept obiectiv promovarea brandului și a clădirii către diferite tipuri de public țintă”, a adăugat Eliza Rogalski, Founder - Head of Corporate PR Rogalski Damaschin Public Relations.

Orhideea Towers  se raliază noilor tendințe în piața de office, încorporând facilități și dotări necesare unui nou concept de spațiu de lucru -  „new ways of working” . Proiectat de BEHF, o reputată firmă de arhitectură din Austria, cu suportul local asigurat de către compania romaneasca Architect Service și Orhideea Towers are un design inovator și  beneficiază deopotrivă de  avantajele localizării apropiate de centru și de accesul facil multi-modal, proiectul fiind amplasat in vecinatatea podului Basarab - nod de infrastructură esențial al Capitalei.

Proiectul este gândit să reflecte aspirațiile profesionale ale angajaților și să susțină productivitatea acestora. Ca și organizare posibilă din punctul de vedere al soluției de arhitectură, accentul cade mai mult pe spațiile comune care să încurajeze dialogul și cooperarea, munca multi-disciplinară și împărtășirea ideilor.  Flexibilitatea  proiectului rezidă și în faptul ca zonele de lucru ce pot fi realizate în Orhideea Towers vor fi compatibile cu cele mai noi tehnologii de comunicare. În același timp, zonele de lucru vor fi prevăzute și cu spații restrânse, în care angajații vor putea lucra în liniște. Se încurajează astfel interacțiunea și spațiile flexibile de lucru. Un alt beneficiu incontestabil este asigurat de prezența generoasă a luminii naturale, iar ferestrele care se deschid contribuie de asemenea la un mediu placut și natural, aducând un aport suplimentar de aer proaspăt.

Din perspectiva conceptului și a specificațiilor tehnice, proiectul reflectă experiența CA Immo ca  dezvoltator de succes în piețele mature din centrul Europei. Clădirea este dezvoltată în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate, design și sustenabilitate CA Immo și va îndeplini criteriile necesare pentru certificarea LEED Gold.   

Proiectul, dedicat companiilor dinamice și angajaților lor, va avea o suprafață închiriabilă totală de 37.000 de metri pătrați. Orhideea Towers este primul proiect imobiliar dezvoltat de la zero de CA Immo în România şi va absorbi până la finalizare o investiţie de 75 de milioane de euro. Construcţia a demarat în luna octombrie 2015 şi se va încheia in luna decembrie 2017, având ca antreprenor general compania austriacă PORR Construct.


CA Immo este specializată în dezvoltarea de proprietăți de birouri deținute în capitalele Europei Centrale și are sucursale în șase țări din regiune. Principalele domenii de activitate sunt închirierea, administrarea și dezvoltarea de clădiri de birouri. Compania dispune de un portofoliu imobiliar de înaltă calitate pe teritoriul Germaniei, Austriei și al Europei  Centrale si de Sud-Est, acoperind  întregul lanț valoric din domeniul imobiliar comercial.  Compania CA Immo a fost înființată în anul 1987 și  este listata  la Bursa din Viena. Începând din anul 2001, România a devenit o piață importanta pentru CA Immo. Piața imobiliară din București oferă oportunități mari pe toate segmentele, sub aspectul dezvoltării și al investițiilor în egală măsură. Clădirile de birouri ale CA Immo se disting prin locațiile cheie, vizibilitate și accesibilitate excelentă, dar mai ales prin portofoliul de clienți reprezentativi.

Rogalski Damaschin Public Relations este agenția de PR care susține că prin comunicare întreaga comunitate poate să evolueze, într-o perioadă în care consumatorii au așteptări din ce în ce mai mari de la branduri, companii şi lideri. Misiunea agenției este să creeze un impact social și economic pozitiv, prin idei care inspiră schimbarea în bine. Astfel, agenția promovează în practica şi limbajul curent al PR-ului conceptul de “good advocacy”, care desemnează o comunicare militantă, onestă și creativă, de natură să genereze conținut valoros și rezultate pozitive atât pentru companii, cât şi pentru consumatori.

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP           GMP logo 2