28032024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa Agențiile de PR parte din Publicis Groupe au cele mai multe nominalizări la Sabre Awards 2016

Agențiile de PR parte din Publicis Groupe au cele mai multe nominalizări la Sabre Awards 2016

Pin It

Luni, 18 aprilie 2016, au fost anunțate nominalizările EMEA Sabre Awards 2016, cea mai importantă competiție de relații publice. Clienții agențiilor de PR din Publicis Groupe –  MSLGROUP și Salterbaxter MSLGROUP, agenția specializată în sustenabilitate – au cel mai mare număr de nominalizări, cu 18 campanii selectate din totalul de peste 2400 de înscrieri. MSLGROUP The Practice are 4 campanii finaliste în categoriile Diamond si Gold.

Campaniile MSLGROUP The Practice nominalizate anul acesta sunt:

DIAMOND SABRE AWARDS

MEASUREMENT AND EVALUATION
Give Code a Chance—AdFaber

GOLD SABRE AWARDS

BALKANS - TomorrowMe—Samsung Electronics Romania
FOOD SERVICE -  #SmileAfterSmile for 20 Years—McDonald's Romania
CONSUMER ELECTRONICS - The First SUHD Digital Art Gallery—Samsung Electronics Romania

MSLGROUP The Practice s-a numărat printre finaliștii și premianții EMEA Sabre Awards în toți cei 9 ani de când participă în cadrul competiției. În 2013, agenția a câștigat titlul de Eastern Europe Consultancy of The Year, fiind prima și singura agenţie românească de relaţii publice care a primit această recunoaştere la nivel internaţional. În 2015, MSLGROUP The Practice câștigă pentru a doua oară trofeul Eastern Europe Consultancy of the Year, de data aceasta ca parte din echipa MSLGROUP.

Ceremonia de premiere EMEA Sabre Awards are loc pe 25 mai, la Berlin.  

Premiile SABRE Awards sunt recunoscute drept cea mai prestigioasă competiţie dedicată industriei de relaţii publice. Cu o tradiţie de peste un deceniu în Europa, Africa şi Orientul Mijlociu, acestea premiază cele mai strategice, creative şi eficiente campanii. În cadrul ediţiei din 2015 a premiilor SABRE s-au înscris un număr de peste 2.400 de lucrări din toată regiunea EMEA. Lista completă a câştigătorilor EMEA SABRE Awards din acest an poate fi accesată aici.

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP