18042024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa Despre comunicarea corporativă şi instituţională, în oglindă. Prima sesiune a Atelierului de Comunicare Strategică, CEREFREA-CRU

Despre comunicarea corporativă şi instituţională, în oglindă. Prima sesiune a Atelierului de Comunicare Strategică, CEREFREA-CRU

Pin It

Communication strategiqueJoi, 8 octombrie 2015, de la ora 18:00, Centrul Regional Francofon de Cercetări Avansate în Ştiinţe Sociale (CEREFREA) şi Centrul de Reuşită Universitară din cadrul Universității din București deschid prima sesiune a Atelierului „Comunicare Strategică. Abordări şi instrumente strategice în generarea şi influenţarea opiniei publice”. Întâlnirea va avea loc la sediul CEREFREA (str. Emile Zola, nr. 6, Sector 1,011847, Bucureşti).

Prezentarea intitulată  “Comunicarea corporativă şi instituţională în oglindă” va fi susţinută de Crenguţa Roşu (Managing Partner DC Communication România) şi Alina Jantea (Director Departament Comunicare instituţională, DC Communication România).

Prima sesiune va dezvolta aspecte comparative ale comunicării corporative şi ale comunicării instituţionale. Plecând de la o expertiză de 20 de ani în ambele domenii ale comunicării şi Relaţiilor Publice, Crenguţa Roşu şi Alina Jantea vor discuta diferenţele existente la nivelul proceselor de comunicare organizaţională, integrând viziunea organizaţională, efortul de planificare strategică şi funcţiile dominante ale comunicării în încercarea de constituire a unei opinii publice consistente.  

Crenguţa Roşu este Managing Partner DC Communication, una dintre cele mai longevive agenţii de Relaţii Publice din România, şi are o expertiză de 20 de ani în domeniul Relaţiilor Publice. A fost membru fondator al Asociaţiei Române de Relaţii Publice (ARRP) şi Şeful Biroului de Presă al Guvernului României (anii 90). Alina Jantea este directorul  departamentului de Comunicare instituţională al DC Communication, specialist cu o expertiză de 15 ani în domeniul comunicării instituţionale şi financiare (Reprezentanţa Comisiei Europene în România, Ministerul de Finanţe din România).

Atelierul de Comunicare strategică organizat de CEREFREA are drept scop explorarea posibilităţilor pe care comunicarea strategică a organizaţiilor le dezvoltă; plecând de la dimensiunile sale sociale, de a facilita coeziune socială şi de a genera încredere în organizaţii, ajungând la dimensiunile socializante şi relaţionale, de a genera şi de a menţine legăturile cu părţile interesate.

Atelierul este compus din patru conferinţe de 50 de minute, urmate de dezbateri libere.  Vă aşteptăm cu mult interes la toate sesiunile atelierului, conform următorului program :

8 octombrie : Crenguţa ROŞU (Managing Partner DC Communication Romania) şi Alina JANTEA (Director Departament Comunicare instituţională, DC Communication)
15 octombrie : Monica BOTEZ (Managing Partner Golin Romania)
22 octombrie: Dr. Miriam COSTEA (Universitatea din Bucureşti, lector asociat)
29 octombrie: Dr Raluca MOISE (Universitatea din Bucureşti, lector universitar).
Un conferenţiar străin va fi invitat să participe şi să aibă o conferinţă plenară ce încheie atelierul.

Co-coordonatori : Dr. Miriam COSTEA şi Dr Raluca MOISE.

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP