26022024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa WORLDCOM PR GROUP: o nouă identitate online

WORLDCOM PR GROUP: o nouă identitate online

Pin It

Worldcom Public Relations Group a lansat, recent, noul website www.worldcomgroup.com, pentru o mai bună interacțiune cu potențialii și actualii clienți, dar și cu membrii rețelei (peste 100 de agenții din întreaga lume).

De ce e important Worldcom pentru industria globală a comunicării? Organizația e un parteneriat al unora dintre cele mai bune și experimentate agenții independente de PR de pe glob. Agențiile membre sunt admise în rețea după ce îndeplinesc niște standarde foarte stricte privind procedurile de lucru, experiența și soliditatea financiară (care se traduc prin capabilitatea de a crea și executa proiecte sofisticate de comunicare, în cele din urmă).

Colaborarea cu o agenție locală membră Worldcom oferă unui client acces la o diversitate fără egal de minți, experiențe și consultanți în PR, nu doar din punct de vedere geografic, dar mai ales al pregătirii și dedicării.

Asta înseamnă că, indiferent de dificultatea cerințelor, indiferent de provocare, geografie sau industrie, Worldcom are resurse pentru a răspunde.

Vizitați www.worldcomgroup.com: e o experiență în sine!

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP