16042024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa Agenția Oxygen o numește pe Ruxandra Marin în funcția de Director de Strategie și Dezvoltare

Agenția Oxygen o numește pe Ruxandra Marin în funcția de Director de Strategie și Dezvoltare

Pin It

Ruxandra MarinOxygen, agenție independentă care oferă soluții integrate de comunicare, cu accent pe digital, o numește pe Ruxandra Marin în funcția de Director de Strategie și Dezvoltare.

În noua sa funcție, Ruxandra va contribui la implementarea viziunii agenției de a furniza servicii la cele mai înalte standarde, la identificarea oportunităților de business ale companiei și la atragerea noilor clienți în portofoliu, precum și la îndeplinirea obiectivelor de dezvoltare ale Oxygen pe termen mediu și lung.

De la începutul acestui an, portofoliul agenției cuprinde clienți noi, precum Băneasa Shopping City, Grand Cinema & More, Luxoft, unul dintre principalii furnizori de soluții de dezvoltare software și soluții IT inovatoare către clienți globali, precum     și Siniat România, unul dintre producătorii și furnizorii de top de sisteme de gips-carton, tencuieli și gleturi.

Cu o experiență de peste cinci ani în cadrul Oxygen, Ruxandra a creat și implementat numeroase strategii și proiecte de Corporate Communication și Brand PR pentru mărci locale și internaționale din sectoare precum FMCG, IT&C, Healthcare, Real Estate, Entertainment etc.

“Am intrat într-o nouă etapă a evoluției noastre și unul dintre pașii importanți a fost crearea unei poziții strategice în cadrul agenției, pentru a ne putea dezvolta și a ne menține agilitatea în piață. Ruxandra, un profesionist desăvârșit și o persoană cu abilități de comunicare excelente, este alături de noi încă din primul an și a contribuit la creșterea Oxygen. Împreună, vom continua să inovăm și să ne menținem în topul industriei noastre”, a declarat Tereza Tranakas, fondator și Managing Partner al Oxygen.

Ruxandra Marin și-a început cariera în comunicare în urmă cu 12 ani în cadrul Orange România. Înainte de a se alătura echipei Oxygen, Ruxandra a ocupat funcția de Account Manager în cadrul agenției Civitas Global Ketchum, unde a coordonat timp de aproximativ doi ani activitatea de comunicare pentru clienți din diverse industrii.


Premiată pentru campaniile sale în cadrul unor festivaluri prestigioase ale industriei, precum Webstock sau Romanian PR Award, Oxygen are în portofoliul de clienți branduri locale și internaționale, precum Heineken, Ciuc, Golden Brau, Affligem, Silva, Garanti Bank, Amway, Mothercare, Olympus Dairy, Divertiland, SoftOne, Luxoft, Siniat, Băneasa Shopping City, Grand Cinema & More, Pavilionul României la EXPO Milano 2015 etc.

Oxygen este un partener de încredere pentru organizații, în eforturile lor de a atinge obiectivele de comunicare. În acest sens, agenția pune la dispoziția clienților expertiză extinsă în PR digital – storytelling, content marketing, social media, search, video casting / podcasting, comunicare corporativă, afaceri guvernamentale, relații cu media, traininguri media, business coaching, comunicare de criză, brand PR, evenimente, CSR, comunicare internă.

De la finalul anului 2014, Oxygen s-a alăturat rețelei internaționale de comunicare Global One Communication (GOC), care reunește o serie de agenții independente din Europa, cu prezență globală. Astfel, Oxygen are acces la expertiza extinsă a rețelei, în domenii variate, precum tehnologie, retail, energie, educație, financiar sau farma.

Mai multe informații despre Oxygen găsiți la:
Web – www.oxygenpr.ro  / Facebook – www.facebook.com/OxygenPR

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP