16042024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa Vitrina Advertising se dezvoltă: trei oameni noi în managementul agenției

Vitrina Advertising se dezvoltă: trei oameni noi în managementul agenției

Pin It

Cecilia Ioana Raluca

Vitrina Advertising, agenție full-service națională cu sediul la Cluj-Napoca și reprezentanță la București, a început 2015 cu consolidarea echipei de management. Ioana Căprar este Business Development Manager, Cecilia Măruță coordonează Departamentul Digital, iar Raluca Crișan – Departamentul PR.

„Sunt foarte fericită că am reușit să întăresc echipa cu trei profesioniști cunoscuți în domeniu, care adaugă un plus important consultanței strategice, zonă tot mai solicitată de clienții noștri. Cu profesionalism și entuziasm, Ioana, Cecilia și Raluca s-au integrat deja foarte bine în echipă”, a declarat Mihaela Rus, directorul general al Vitrina Advertising.

Ioana Căprar este specialist în marketing şi comunicare și are o experiență de 13 ani acumulată ca director executiv în agenţii de publicitate şi digital marketing, marketing manager în companii din domeniul producției publicitare și apoi HoReCa, head of business development Romania pentru o companie internațională de web & social media mining și consultant de marketing pentru companii locale și naționale. Pentru un Cluj mai frumos, Ioana se implică voluntar în diverse proiecte, fiind vicepreședinta Boardului Director al Fundaţiei Comunitare Cluj.

Pasionată de comunicare online și offline, Cecilia Măruță are o experiență profesională de 17 ani și a lucrat la Cluj-Napoca și București în companii din industria publicitară, presă, IT și sectorul non-guvernamental. A fost implicată în coordonarea unor proiecte precum „Verde urban” și „Târgul verde”, fiind o susținătoare activă a campaniilor de responsabilitate socială. Cecilia are studii aprofundate în Filosofie și acreditări în Resurse umane și Management de proiect.

Profesionist cu 12 ani de experiență în comunicare, Raluca Crișan și-a început cariera în presă (Clujeanul, Ziarul Clujeanului şi Evenimentul Zilei), iar din 2008 s-a specializat în Relaţii publice. A fost implicată în proiecte de comunicare pentru Rombat, Asociaţia Berarii României, TIFF, Colours of Cluj, Electric Castle, Photo Romania Festival, Jazz in the Park, Târgul de Cariere etc. și acțiuni de voluntariat (Branding Cluj-Napoca, Lecturi urbane a la Cluj, TEDxCluj, Asociația Autism Transilvania). Este trainer autorizat şi doctorand în Sociologie.

Despre Vitrina: Înfiinţată în 1992, Vitrina Advertising este o agenţie full-service naţională cu sediul în Cluj-Napoca şi o reprezentanţă în Bucureşti. Printre clienții agenţiei se numără Ambient, Banca Transilvania, Billa, Cluj Innovation Park, Danfoss, Domeniul Coroanei Segarcea, Emerson, Eximtur, Gedeon Richter România, Iulius Management Center, Kastamonu România, Metro, Michelin, Monor, Universitatea „Babeş-Bolyai”, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Vitacom.

Palmaresul Vitrina include un premiu de creație ADOR, două premii Gold PR Award for Excellence şi un premiu Silver PR Award for Excellence. Din 2014, Vitrina Advertising reprezintă România în reţeaua globală de agenţii independente AMIN – Advertising and Marketing International Network.

Mai multe informaţii despre Vitrina Advertising şi AMIN: www.vitrina.ro, www.aminworldwide.com

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP