16042024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa Oana Bulexa se alătură juriului EMEA SABRE Awards

Oana Bulexa se alătură juriului EMEA SABRE Awards

Pin It

oana bulexa 2Oana Bulexa, managing director MSLGROUP The Practice, va face parte din juriul internațional al EMEA Sabre Awards 2015, unul dintre cele mai importante festivaluri de PR din lume. Este pentru a doua oară când MSLGROUP The Practice are un membru în juriul EMEA Sabre Awards, după ce, în 2009, Gabriela Lungu a fost primul jurat din partea agenției și totodată primul reprezentant al României.

“Sunt extrem de onorată să fac parte din juriul EMEA Sabre Awards, o competiție care nu doar măsoară, ci în primul rând setează standarde extrem de înalte în industria de PR. Juriul EMEA SABRE Awards este alcătuit în fiecare an din profesionişti consacraţi ai relaţiilor publice din lumea întreagă. Dacă până acum am cunoscut și împărtășit viziunea Sabre Awards asupra relațiilor publice din calitate de câștigător împreună cu echipa agenției, de data aceasta mă voi implica activ în căutarea și recunoașterea celor mai creative și eficiente campanii de PR”, declară Oana Bulexa.

Oana Bulexa are peste 13 ani de experiență în mass media și comunicare, dintre care ultimii 8 ani petrecuți în MLSGROUP The Practice. A fost coordonator de proiect pentru unele dintre cele mai premiate campanii realizate de agenție și are deja experiență de jurat în numeroase competiții locale și internaționale, printre care Romanian PR Award, ADC*Ro Awards, Stevie Awards sau Eurobest International Festival of Creativity.

EMEA Sabre Awards a ajuns la a unsprezecea ediție și atrage anual peste 2000 de înscrieri. Agenții din 40 de țări concurează an de an în această competiție, care evaluează şi răsplăteşte cele mai strategice, creative şi eficiente campanii.

Anul acesta, juriul reunește 34 de experți în comunicare și relații publice de la companii și agenții precum Cohn & Wolfe, Weber Shandwick Benelux, Good Relations Group, Inter IKEA Group, Hill+Knowlton Strategies Norway, Telefonica, Turk Telekom Group, Lenovo EMEA, PwC, Burson-Marsteller i&e, McDonald's UK, Kellogg's, Volvo Cars, Jung Relations, PayPal, MSLGROUP Warsaw, Ketchum Publico, Edelman UK etc.

Înscrierile la ediţia 2015 a SABRE Awards EMEA se încheie pe 30 ianuarie, în aprilie urmează să fie anunțați finaliștii, iar în luna mai va avea loc ceremonia de premiere.

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP