11052024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa Robert Uzună îi succede Dianei Klusch la conducerea departamentului de Corporate Affairs al Ursus Breweries

Robert Uzună îi succede Dianei Klusch la conducerea departamentului de Corporate Affairs al Ursus Breweries

Pin It

robert uzunaPentru Ursus Breweries, noul an financiar debutează cu o schimbare în echipa de management a companiei. Începând cu luna aprilie 2014, Robert Uzună devine noul Corporate Affairs Director, poziție ocupată până în prezent de Diana Klusch, care preia  un rol cu responsabilități globale, ca Head of Employee Communications în cadrul echipei de Investors and Internal Engagement a SABMiller plc în Marea Britanie.

Din 1 aprilie 2014, Robert Uzună a preluat responsabilitățile departamentului de Corporate Affairs, care asigură funcțiunile de public affairs, dezvoltare durabilă, comunicare internă și externă ale companiei Ursus Breweries. În cadrul acestui departament, Robert Uzună a colaborat cu Diana Klusch încă din 2011, ocupând postul de Public Affairs Manager, iar din 2013, a devenit External Relations Manager, preluând responsabilitatea de comunicare externă.

Noul Corporate Affairs Director este doctor în economie, licențiat în relații economice internaționale și a absolvit studii post-universitare în comunicare și relații publice. De asemenea, a absolvit un master la Universitatea Cambridge din Marea Britanie și a urmat un program de specializare la Universitatea Georgetown din Washington DC, SUA. Înainte de a face parte din echipa berarilor, Robert Uzună a lucrat în diplomație.

În ceea ce privește noua funcție a Dianei Klusch în cadrul grupului SABMiller, din care Ursus Breweries face parte, începând tot din aprilie, ea va face parte din echipa care coordonează comunicarea cu investitorii și comunicarea internă, localizată la Londra, Marea Britanie. Din poziția de Head of Employee Communications, Diana Klusch va contribui la dezvoltarea culturii organizaționale, prin construirea unor programe de implicare și comunicare pentru angajații din entitățile globale ale Grupului.

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP