29032024

Back Eşti aici:Home Articole ongPR 2% pentru cauza ta. O campanie de responsabilizare socială PR Romania

2% pentru cauza ta. O campanie de responsabilizare socială PR Romania

Pin It

2lasuta

Cu siguranţă, pare foarte puţin. 2 % din impozitul tău către stat este, într-adevăr, o sumă destul de mică dacă stai să te gândeşti. Ce nu ştii însă este că aceşti 2%, de la tine, de la mine, de la noi, pot face diferenţa acolo unde 2% reprezintă sănătate, educaţie, cultură, ecologie. 

Prevederea 2% este un mecanism de transparenţa fiscală prin intermediul căruia contribuabilii persoane fizice pot direcţiona 2% din impozitul lor pe venit către o organizaţie neguvernamentală (asociaţie sau fundaţie).  

PR România lansează campania de responsabilizare socială 2% pentru cauza ta tocmai pentru că noi credem că aceste două procente pot ajuta oamenii care ajută societatea noastră să fie în fiecare zi mai bună. Şi atât timp cât există astfel de oameni, avem datoria să credem în ceea ce fac. 

Tu ne propui cauza în care crezi, fie că este vorba despre o organizaţie neguvernamentală, fie de un domeniu în care crezi, iar noi căutăm acei oameni care prin energia şi dedicaţia lor vor folosi cei 2% să facă lumea un pic mai bună. Aşteptăm propunerile voastre la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., iar începând cu 19 martie vei citi pe PR Romania poveştile ONG-urilor care au nevoie de noi. 

Pe site-ul doilasuta.ro puteţi găsi toate informaţiile necesare pentru redirecţionarea celor două procente din impozitul pe venit.

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP