BizCamp, editia a V-a: Un strop de diversitate pentru dezvoltarea ta profesionala!

Tu cat de sus tintesti? Cum te pregatesti pentru a-ti atinge OBIECTIVELE PROFESIONALE? De cand ai inceput sa CRESTI? Ce MODELE te inspira?  Si ... Cat ai construit pana acum?

Pornind de la premisa curajoasa ca inceputul unei cariere are ca fundament cunostinte, orientare si mentorat,  rabdare si incredere in propriile forte, evenimentul BizCamp creaza mediul potrivit de interactiune a studentilor cu modele din businessul local, dispuse sa impartaseasca din experienta lor.

Cea de-a V-a editie a evenimentului raspunde nevoii tinerilor de informare, alaturi de companii de top care incearca sa arate ca prin exercitiul unei provocari continue se ajunge la performanta, se dobandeste increderea si apar rezultatele dorite.

Evenimentul se va desfasura pe durata a doua zile, 9-10 mai, si implica, in fiecare dintre cele doua zile, o serie de conferinte, urmata de o sesiune de workshopuri, sustinute, in paralel, de catre companii. Discursurile invitatiilor la conferinta se vor dezvolta in jurul a patru teme principale: Branding personal, Voluntariat, Antreprenoriat si Leadership, piloni pe care orice tanar isi poate construi cariera dorita. Tematica celor patru conferinte ofera deschiderea catre puterea de decize si identificarea propriilor competente, prin motivare si determinare interioara:
•    Branding-ul personal – un „must” la inceput de cariera!
•    Voluntariatul si internship-ul intr-o companie – pasi pentru traseul tau profesional!
•    Provocare – poti fi antreprenor!
•    Despre lideri si leadership - Descopera ce inseamna sa fii lider!

Sesiunea de workshopuri completeaza viziunea unui invingator prin accesul tinerilor la dezbateri si lucru in echipa in cadrul unor seminarii pregatite de companii precum Accenture, Macromex, Unilever, Lenovo, Exact CC, Thera Group, Zentiva, Coca Cola Hellenic, Danone, CEDL si Snack Attack asigurand totodata imboldul necesar in demersul lor profesional prin exemple reale din mediul business romanesc.

BizCamp , editia a V- a, un strop de diversitate pentru dezvoltarea ta profesionala!  este sloganul si totodata, indemnul adresat tinerilor in realizarea primilor pasi catre cariera mult dorita, catre depasirea propriilor limite si descoperirea de noi oportunitati in care sa se gaseasca mereu entuziasti si pasionati. Valorificarea potentialului tinerilor prin intermediul unei asemenea interactiuni depaseste limitele unui cadru protocolar si vine in intampinarea incurajarilor initiativelor indraznete pe termen lung, ca o nevoie a pietei si a generatiilor viitoare, care pledeaza pentru diversitate si ambitia de a reusi.

Pentru detalii suplimentare si inscrieri, accesati site-ul www.bizcamp.ro.