The Practice – în fruntea agenţiilor româneşti nominalizate la SABRE Awards 2011

sabreThe Practice obţine 5 nominalizari la SABRE Awards 2011, plasându-se în topul agenţiilor româneşti nominalizate la această ediţie a competiţiei.

"Este minunat să fim din nou printre finaliştii SABRE Awards - o facem constant de 4 ani deja. Ce este însă incredibil anul asta este că am reuşit din nou să avem 5 nominalizări la SABRE Awards (prima data a fost în 2008, iar atunci ne-am şi întors acasă cu 3 premii)! Este cu atât mai extraordinar cu cât nominalizările sunt la categorii foarte diferite, cu 5 campanii diferite. Sunt foarte mandră de echipa mea, de constanţa cu care facem performanţă la THE PRACTICE! Bravo fetele!", a declarat pentru PR Romania Gabriela Lungu, Managing Partner The Practice.


Premiile SABRE (Superior Achievement in Branding and Reputation) onorează excelenţa în programele de relaţii publice şi au o tradiţie de 20 de ani în Statele Unite şi de şapte ani în regiunea EMEA, iar competiţia de anul acesta a înregistrat un număr record de aplicaţii – peste  2.000 de proiecte înscrise, o creştere de 15% faţă de anul precedent.

PR Romania felicită echipa The Practice pentru acesta frumoasă performanţă Smile Felicitările noastre se îndreaptă către toate agenţiile care au reuşit nominalizări în competitie: Graffiti PR, PR & More, Ogilvy, BDR, Action Global Communication, Nicola Porter Novelli, Image PR, Lowe PR (actualmente GolinHarris Bucuresti) şi McCann PR.

Gala de decernare a premiilor va avea loc la Praga, în seara zilei de 18 mai.

Pentru nominalizari, consulta http://www.holmesreport.com/news/emea-news.aspx