IMAGE PR a castigat contul de comunicare pentru brandurile de ingrijire personala Unilever (Dove, Rexona, CLEAR si AXE)

In cadrul acestui parteneriat, agentia de relatii publice IMAGE PR furnizeaza servicii de consultanta strategica in comunicare si implementeaza conceptele de comunicare prin diferite activitati precum servicii de media relations, comunicare pentru canale emergente si actiuni neconventionale.

„Unilever are un portofoliu de marci de succes care ii ajuta pe oameni sa se simta bine, sa arate bine si sa se bucure de viata. Suntem lider pe majoritatea pietelor pe care activam, iar marcile noastre le ofera consumatorilor beneficii relevante, atat prin produsele inovatoare lansate, cat si si prin modul de comunicare. Ne bucuram sa gasim in IMAGE PR un partener local de incredere, care a demonstrat aceeasi preocupare ca si noi pentru a atinge cele mai inalte standarde de excelenta in comunicare, cat si o buna cunoastere a peisajului mediatic actual. Avem incredere in expertiza IMAGE PR, demonstrata si in proiectele anterioare pe care le-am dezvoltat impreuna.”,  afirma Oana Davidoglu, Personal Care Category Marketing Manager USCE.

„Este o provocare extraordinara sa fim partenerul unei companii multinationale care are importante obiective de business si de comunicare pentru piata romaneasca. Parteneriatul cu Unilever a debutat acum doi ani - dupa un proces riguros de selectie, in urma caruia ne-a fost incredintata strategia de comunicare pentru doua categorii importante de produse, respectiv brand-urile de margarina Rama, Delma, Becel si inghetata Algida - si joaca un rol deosebit de important pentru echipa noastra. Gestionarea brand-urilor de ingrijire personala reprezinta o oportunitate extraordinara de a contribui la realizarea obiectivelor lor cu expertiza noastra strategica acumulata in proiecte dezvoltate pana in prezent pe categorii similare de clienti” a declarat Iulia Tanase, Managing Partner IMAGE PR.


Compania Unilever este prezenta pe piaţa românească din anul 1995. Unilever este unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa bunurilor de larg consum si activeaza pe piaţa românească cu mărci precum Dero, Omo, Coccolino, Cif, Domestos, Dove, Rexona, Axe, Clear, Signal Delma, Rama, Becel, Delikat, Knorr, Hellmann’s,  Lipton, Algida, Napoca.  Operaţiunile Unilever din zona de centru-sud a Europei sunt coordonate din România de către compania regională Unilever South-Central Europe (USCE). Unilever South Central Europe coordonează din Bucureşti operaţiunile în 7 ţări din zonă: România, Bulgaria, Serbia, Muntenegru, Albania, Macedonia şi Moldova.

IMAGE PR este o companie independenta de relatii publice, cu o activitate de peste 16 ani pe piata din Romania si este membru fondator al Clubului Companiilor de Relatii Publice. Agentia acopera cele mai importante servicii din zona relatiilor publice, de la relatii media, managementul evenimentelor si al situatiei de criza, pana la comunicarea corporatista si de produs, sau relatiile cu comunitatea. IMAGE PR s-a mentinut permanent in topul agentiilor de relatii publice din Romania datorita protofoliului de clienti, rezultatelor financiare si notorietatii proiectelor de comunicare realizate. Printre clientii actuali ai agentiei se numara Philip Morris, Coca-Cola Romania, Arctic, Unilever, Strauss, ProLogis, Coca-Cola HBC Romania, Eco-Rom, Bunge.