Brandient este cea mai premiata firma din Europa Centrala si de Est in istoria competitiei Rebrand 100

Brandient a primit inca un premiu la Rebrand 100, pentru proiectul de rebranding Patria Credit, care a fost desemnat ca unul dintre cele mai bune proiecte de rebranding din lume, la editia a saptea a competitiei anuale Rebrand 100 ® Global Awards. In mod remarcabil, Brandient este cea mai premiata firma din Europa Centrala si de Est in istoria competitiei Rebrand 100.

Astfel, in 2009, Brandient a primit cea mai inalta recunoastere Rebrand – si anume premiul Best of Award – pentru rebranding Dedeman, iar in anii precedenti au mai fost premiate proiectele CEC Bank, Domo, Savana, TVR, Europharm si Smartree.


Despre REBRAND™ si REBRAND 100® Global Awards:
REBRAND™ este resursa globala cea mai importanta de studii de caz referitoare la transformari de succes ale brandurilor. REBRAND 100® Global Awards este prima si cea mai respectata competitie pentru proiectele de rebranding. Mai multe detalii la www.rebrand.com.

Brandient este compania dedicata consultantei in strategie si design de brand care se ocupa, prin excelenta, de crearea si cultivarea brandurilor sub semnul valorii™. Avand reputatia unei echipe de specialisti cu experienta remarcabila in management, marketing, design si comunicare, Brandient este specializata atat in revitalizarea unor proiecte de mare anvergura, printre care rebrandingul CEC Bank, Domo, Dedeman, TVR, Europharm, Radiocom, PatriaCredit etc, cat si in crearea unor branduri care au devenit referinte locale precum Fulga, Qfort, Metropotam, Brikston, Zuzu, Cuculand, portofoliile Transavia, Fabryo, Orkla Foods etc. De asemenea, Brandient acorda consultanta strategica de marketing si de brand pentru branduri multinationale precum Vodafone, RBS, GlaxoSmithKline, BRD Societe Generale, Renault, GE Money, PiraeusBank etc.

Brandient este cea mai premiata firma romaneasca la competitiile internationale de branding si design si a celebrat in 2010 cei opt ani de existenta prin lansarea “Brandient 101” — prima carte romaneasca dedicata designului de brand autohton, care aduna 101 identitati de corporatii si produse, desenate de companie.
Mai multe informatii la www.brandient.com si facebook.com/brandient.