Baumatic, noul cont al agenţiei TotalPR

Agenţia de relaţii publice TotalPR oferă, începând cu luna august, servicii de consultanţă şi media relations pentru Baumatic, una dintre cele mai dinamice companii de pe piaţa locală de electrocasnice încorporabile.

Baumatic este cel de-al doilea client intrat în portofoliul TotalPR în ultima lună, după ce la începutul lui august agenţia a anunţat semnarea unui contract cu Ariston Thermo România, liderul pieţei locale de centrale termice.

“Baumatic este un brand care pune accentul pe inovaţie, imagine şi eleganţă prin intermediul liniilor de produse cu un design aparte şi funcţionalitate de top. Echipa TotalPR ne va ajuta să comunicăm aceste mesaje într-un mod cât mai creativ şi mai potrivit cu spiritul brandului”, a declarat Valeriu Cobaschi, Directorul General al Baumatic.

Contractul cu Baumatic este valabil pe o perioadă de un an iar serviciile vor fi derulate începând cu luna septembrie.

„Realizarea unor campanii de comunicare pentru una dintre cele mai dinamice companii de pe piaţa locală a electrocasnicelor încorporabile reprezintă o provocare pentru echipa noastră. Chiar dacă produsele Baumatic comunică de la sine, suntem de părere că povestea de succes a brandului trebuie transmisă prin instrumente de PR.  Ne bucurăm că vom avea ocazia de a dezvolta acest parteneriat”, a declarat, la rândul său, Cosmin Mareş, General Manager TotalPR.

Baumatic confirmă trendul de dezvoltare al TotalPR în zona clienţilor din domeniul Construcţii & Amenajări interioare.


Despre TotalPR

Agenţia TotalPR şi-a început activitatea în 2009 şi este specializată pe consultanţă în branding, comunicare şi PR, echipa fiind formată din profesionişti care propun, produc şi transmit mesajele clientului pe multiple canale, online şi offline.

Clienţii companiei provin din două domenii cheie ale pieţei locale: IT&C şi Construcţii & Amenajări interioare. Astfel, din portofoliul TotalPR fac parte companiile Ariston Thermo România, Cesarom, Advantage Software Factory, AROBS Transilvania Software, Credics Tehnologies, CS Vision, Zitec, Netopia, iQuest şi ZebraPay. Pentru a afla mai multe detalii puteţi vizita site-ul TotalPR: www.totalpr.ro

Despre Baumatic

Grupul Baumatic a luat naştere în 1992 şi a avut o dezvoltare rapidă, ajungând la o notorietate recunoscută în toată lumea şi operând acum în peste 60 de ţări din Europa, Asia şi Australia.

Baumatic a intrat pe piaţa din România în 2009 şi încă de la început s-a remarcat prin inovaţie, imagine şi eleganţă, prin atenţia sporită acordată detaliilor şi utilizarea celor mai bune materiale. Pentru a afla mai multe detalii puteţi vizita site-ul Baumatic: http://www.baumatic.ro/