TotalPR comunică pentru Ariston Thermo România

Agenţia de relaţii publice TotalPR oferă, începând cu luna august, servicii de consultanţă şi media relations pentru compania Ariston Thermo România, numarul 1 pe piaţa de centrale termice murale şi boilere electrice din România.


Contractul este valabil pe o perioadă de un an iar campania de comunicare va fi lansată începând cu această lună.

“Strategia de comunicare propusă de echipa TotalPR pentru perioada următoare a răspuns nevoilor actuale ale Ariston Thermo România şi se pliază pe planul de business al companiei. Membrii agenţiei au demonstrat o bună înţelegere a pieţei locale de profil, fapt care a încurajat acest parteneriat. În plus, ideile pe care echipa TotalPR le-a propus sunt în linie cu aşteptările noastre, urmând să le implementăm împreună. Sperăm astfel ca această colaborare să fie una de lungă durată, cu beneficii de fiecare parte”, a declarat Ilinca Rusescu, Marketing Manager Ariston Thermo România.


TotalPR va furniza astfel servicii de consultanţă in PR şi servicii media relations în direcţia de comunicare corporate dar şi în cea de comunicare de produs.

“Apreciem deschiderea pe care echipa Ariston Thermo România a avut-o faţă de propunerile noastre. Vom începe chiar de luna aceasta să transpunem în practică o parte din proiectele deja discutate. Ne bucurăm că am avut ocazia de a dezvolta acest parteneriat”, a declarat, la rândul său, Cosmin Mareş, General Manager TotalPR.

Agenţia şi-a început activitatea la mijocul anului 2009, mizând pe conturi din domeniul IT&C. În numai un an, agenţia a adus în portofoliu nu mai puţin de 10 clienţi din IT. La începutul acestui an a decis să intre pe o nouă nişă, respectiv cea a pieţei de Construcţii & Amenajări interioare. Prima companie din acest domeniu pentru care a început derularea de servicii de PR este Cesarom, liderul pieţei locale de plăci ceramice.

“Ariston Thermo România confirmă trendul de dezvoltare al TotalPR în zona clienţilor din domeniul Construcţii & Amenajări interioare. Estimez că vom încheia acest an cu un portofoliu de şapte clienţi pe acest segment”, a subliniat Cosmin Mareş.



Despre TotalPR

Agenţia TotalPR este specializată pe consultanţă în branding, comunicare şi PR.

Clienţii companiei provin din două domenii cheie ale pieţei locale: IT&C şi Construcţii & Amenajări interioare. Astfel, din portofoliul TotalPR fac parte companii precum Cesarom, Advantage Software Factory, AROBS Transilvania Software, Credics Tehnologies, CS Vision, Fair Value, Zitec, Netopia Sistem, iQuest şi ZebraPay. Pentru a afla mai multe detalii puteţi vizita site-ul TotalPR: www.totalpr.ro

Agenţia TotalPR este condusă de Cosmin Mareş, 32 de ani. Acesta a ocupat timp de 6 ani, începand din 2003, funcţia de director de comunicare al companiilor Softwin si BitDefender.

Despre Ariston Thermo România

Ariston Thermo România face parte din grupul italian Ariston Thermo Group, unul dintre principalii jucători ai pieţei internaţionale de centrale termice, boilere, sisteme solare şi aparate de condiţionare a aerului.

Avănd un număr total de 6.800 de angajaţi, 40 de filiale în 26 de ţări şi o reţea de distribuţie în mai mult de 150 de ţări, compania reuşeste să se plaseze în top pe piaţa de termosanitare.

Ariston Thermo Group oferă o gamă completă de produse, sisteme şi servicii prin intermediul mărcilor sale de referinţă, Ariston, Chaffoteaux si Rendamax.  Pentru a afla mai multe detalii puteţi vizita site-ul Ariston Thermo Group: www.aristonthermo.ro