Depozitul de Papetărie se implică în colectarea de fonduri pentru Spitalul de copii Marie Curie

Depozitul de Papetărie (www.dpap.ro), unul dintre principalii jucători de pe piaţa distribuţiei de produse de birotică şi papetărie, s-a implicat în campania de strângere de fonduri „Paşi către Viaţă”, care urmăreşte dotarea secţiei de oncologie pediatrică de la spitalul clinic de copii Marie Curie, din Bucureşti, cu o sală post-operatorie sterilă prin intermediul evenimentelor Soup Nights.

Astfel, în fiecare din serile week end-ului trecut (12, 13 şi 14 iunie), Gianina Corondan, Viţa de Vie şi Liana Stanciu, împreuna cu bloggerii Dan Dumitescu, Iren şi Adrian Ciubotaru, au participat la cele trei evenimente marca Soup Nights de la Street Delivery pentru a face supa şi a se simţi bine. Depozitul de Papetărie a furnizat produsele necesare etichetării supelor vândute publicului, acţiune în urma căreia au fost colectaţi deja aproximativ 10.000 RON.

„Mulţumesc Depozitului de Papetărie pentru ajutor, a fost un partener excepţional. Peste o lună şi jumătate mergem la Verde Cafe să organizăm Blogger's Soup Night şi mi-ar face plăcere să vă avem ca invitaţi”, a declarat Tara Duveanu, iniţiatoarea şi coordonatoarea proiectului.

Proiectul Paşi către Viaţă se compune dintr-o serie de evenimente cultural-urbane desfăşurate în spaţii neconvenţionale susţinute de studenţi la facultăţile de arte, arhitectură, design, teatru, sociologie, tineri regizori, muzicieni, poeţi, fotografi. Manifestările lor artistice vin în întâmpinarea celor care nu au timp să treacă prin galeriile de artă şi au ca scop ajutorarea copiilor bolnavi de cancer de la spitalul Marie Curie.

„Soup Nights este un concept neobişnuit de responsabilitate socială, iar finalitatea demersului, colectarea de fonduri pentru secţia de pediatrie de la spitalul Marie Curie, este mai mult decât nobilă. Depozitul de Papetărie este încântat să participe la astfel de evenimente”, a declarat Dan Popa, directorul general al companiei.

Depozitul de Papetărie este un business cu capital 100% românesc, înfiinţat în 1998. Cu peste 8.000 de clienţi şi o cifră de afaceri de 7,2 milioane euro anul trecut, Depozitul de Papetărie vizează anul acesta consolidarea businessului şi creşterea numărului de clienţi. Depozitul de Papetărie reprezintă în mod direct în România unele dintre cele mai renumite mărci din domeniu: Bi-Office, Centropen, Cleanlike, Elba, Fellowes, Hopax, Karton P+P, Korona, Laco, Memoris-Precious, Mikro, Oxford, Parker, Pensan, Quicks, Syrom, Tanex, Tarifold, Waterman.