OXYGEN a fost selectată agenția de comunicare a Băneasa Shopping City

AndreeaFilip DanielaMatei

OXYGEN, agenția de comunicare integrată cu birouri în București și Cluj-Napoca, a fost desemnată agenția de PR a centrului comercial Băneasa Shopping City, destinația de shopping preferata de iubitorii de branduri premium.

În urma unui proces de selecție, Oxygen devine agenția centrului comercial, responsabilă de consultanță strategică în comunicare, servicii de relații publice, relații cu presa și influencer marketing.

“Succesul unui proiect este garantat de eforturile și expertiza unei echipe pasionate, care rezonează cu valorile și universul brandului. Pentru OXYGEN, Băneasa Shopping City este un perfect-match, un brand cu care ne-am identificat încă de la primul contact și care, de-a lungul timpului, s-a diferențiat în comunicare prin consistență și asumare, valori după care ne ghidăm și noi, ca specialiști și parteneri în comunicare, a declarat Andreea Filip, New Business Director OXYGEN.

“Începem 2022 cu un partener de încredere alături, o agenție puternică, a cărei expertiză cu siguranță ne va ajuta să consolidăm în comunicare atat imaginea și poziționarea premium cat si strategia de diferentiere a Băneasa Shopping City. Am descoperit în OXYGEN o înțelegere a brandului și o abordare bazată pe gândire strategică, creativitate și performanță. Ne bucurăm să facem echipă împreună în misiunea noastră de a inspira oamenii să descopere trăiri și experiențe de shopping mereu noi”, a declarat Daniela Matei, PR Manager Băneasa Shopping City.

***

Despre Băneasa Shopping City

Centrul comercial Băneasa Shopping City este lider pe piața românească de fashion și entertainment, oferind clienților săi un mix unic de branduri, care poate satisface şi cele mai exigente dorințe în materie de shopping, de la cele de renume internațional, la magazine ale designerilor români, precum și o varietate de restaurante rafinate și cafenele. Centrul comercial include și o zonă impresionantă de divertisment, MaxFun, MaxBet și Cineplexx. Aceste caracteristici sunt menite să asigure confortul clienților şi transformă Băneasa Shopping City în destinația exclusivistă de shopping, relaxare și entertainment a României.

Despre OXYGEN

Cu birouri în București și Cluj-Napoca, Oxygen este o agenție integrată de comunicare, iar portofoliul de clienți reunește companii locale și internaționale precum: Enel, Arctic, Farmec, Garanti BBVA, Vodafone, Olympus, Moncler, Betano, BERD, Sensiblu, Nestlé, Skoda, VEKA Romania, Siniat – Grupul Etex, Tenaris, Fashion House, Prime Kapital, Selgros, Aquila, Masculan, ATP Trucks, Email de Sighisoara, Patria Bank, Magna Pharm, Gregory’s România, Jerry’s Pizza, Sony Pictures AXN, Skechers, Dentons, Beciul Domnesc, Johnnie Walker, Moneygram, Green Cola și mulți alții. Oxygen este partener exclusiv in Romania pentru grupul The Economist, si impreuna cu Hazlis & Rivas, organizeaza pe plan local evenimente de anvergura din seria The Economist Conferences si proiecte editoriale speciale marca The Economist. Misiunea Oxygen este de a crește în mod sustenabil branduri și businessuri, prin insighturi, abordare strategică și campanii integrate axate pe rezultate. Pentu mai multe detalii, vă rugăm să accesați: www.oxygencomms.ro.