Fashion House Group selectează OXYGEN pentru servicii de PR și comunicare în România

FashionHouseGroup

Începând cu luna septembrie, FASHION HOUSE Group numește Oxygen ca agenție de relații publice și comunicare în România, în susținerea planurilor sale de dezvoltare pe plan local. Agenția a fost desemnată câștigătoare în urma unui proces de selecție complex.

Echipa desemnată din cadrul Oxygen, sub îndrumarea Adinei Trandaf, Client Service Director, îi va raporta Paulei Mc Nulty, Head of Marketing, FASHION HOUSE Group, și se va ocupa de dezvoltarea și implementarea unei strategii de PR care are ca scop principal poziționarea companiei ca lider pe segmentul de Outlet în România.

FASHION HOUSE Group este principalul jucător pe sectorul European de outlet și cel mai mare operator pe piețele din CEE și Rusia, cu o expertiză deja dovedită în deschiderea și dominarea sectorului outlet pe piețele emergente.

Portofoliul de proiecte livrate de Group include șapte centre tip outlet FASHION HOUSE in Polonia (Sosnowiec – în 2004, Warsaw and Gdańsk – inaugurate în 2005), România (București – livrat în 2008 și un nou centru în Cernica – cu lansare planificata în 2021) și Rusia (Moscova – operațional în 2013 și St. Petersburg - primii clienți în 2019) acoperind o suprafață totală de închiriat de peste 100.000 mp.

Paula Mc Nulty, head of marketing, FASHION HOUSE Group, a declarat: “FASHION HOUSE este deschizător de drumuri pe segmentul Outlet, oferind o abordare fresh parteneriatelor cu chiriașii, astfel încât să aducă cele mai bune branduri cumpărătorilor. Ne doream foarte mult să găsim un partener pe PR care sa ne susțină creșterea pe piața din România. Oxygen ne-a impresionat cu înțelegerea acestui sector unic și a businessului. Am fost cu adevărat impresionați de ambiția și abordarea creativă în generarea de idei, lucru care va conta extrem de mult în diferențierea pe o piață atât de competitivă.”

Grupul oferă calitate premium dedicată zonei de outlet, o echipă de experți din domeniul outlet pe parte de design, dezvoltare, finanțe, leasing, operational și management, și își crește constant numărul de branduri retail de top pe care le are în portofoliul de chiriași.

Adina Trandaf, client service director, Oxygen, declară: “Suntem încântați că am fost selectați de FASHION HOUSE Group să îi reprezentăm în România. Ne bucurăm că avem ocazia să lucrăm cu Paula și echipa ei și să susținem planurile locale de extindere ale companiei.”

Despre FASHION HOUSE Group
FASHION HOUSE Group (FHGR) este unul dintre cei mai mari jucători din sectorul de outlet-uri la nivel european, respectiv cel mai mare dezvoltator și operator de outlet-uri din CEE și Rusia, cu experiență dovedită în proiectarea, dezvoltarea, finanțarea, închirierea, operarea și administrarea centrelor de tip outlet.
Portofoliul de proiecte realizate de către FHGR include șase centre outlet FASHION HOUSE de succes în Polonia, România și Rusia.
Primul centru outlet FASHION HOUSE s-a deschis în 2004 în orașul polonez Sosnowiec, în apropiere de Katowice. În prezent, centrele outlet FASHION HOUSE pun la dispoziție în fiecare an peste 250 de mărci internaționale celor 10 milioane de clienți în patru unități din România și Rusia, cu o suprafață totală de aproximativ 50.000 mp. Un al cincilea centru outlet FASHION HOUSE este, în prezent, în curs de dezvoltare în București și urmează să fie deschis în 2021.
FASHION HOUSE Group face parte din Liebrecht & wooD Group, o companie europeană de dezvoltare imobiliară.

Despre OXYGEN
Oxygen este o agenție integrată de comunicare, cu sedii în București și Cluj-Napoca.
Cu peste 10 ani experiență pe piața din România, Oxygen a ajuns la un know-how extins în industria de comunicare. A lucrat, de-a lungul anilor, cu branduri și companii locale și internaționale, din domenii precum IT&C, real estate, retail, industrie, construcții, servicii financiare, FMCG, industria hotelieră. Oxygen acum oferă oferă servicii de marketing integrat și consultanță în comunicare, precum managementul reputației, publicitate, comunicare internă, employer branding, social media și digital marketing, comunicare B2B, relații publice, CSR, organizare evenimente, influencer marketing și producție video.
Oxygen a fost premiată încă de la începutul activității pentru campaniile sale. Agenția deține un portofoliu vast de clienți, precum: Arctic, Olympus Lactate, Enel, Moncler, Garanti BBVA, Telekom, Nestlé Cereale pentru Mic Dejun, Skoda, Total Romania, BCR, VEKA Romania, Sony Pictures AXN, DELL, Genesis Property, Siniat, Prime Kapital, PPD România, Gruppo Campari (Campari, Aperol), Huawei, Betano, Sensiblu (Batiste, SPLAT, L’Occitane, iWhite, Apivita, L’Erbolario), Intesa Sanpaolo, Acqua Panna, MoneyGram, Fashion House, Green Cola, Don Pedro, San Pellegrino, Gregory’s România, Skechers, Selgros, ATP Trucks, EBRD, etc.
www.oxygencomms.ro
FB: https://www.facebook.com/OxygenComms
Instagram: https://www.instagram.com/oxygen_comms/