Alegeri PROI Worldwide pentru EMEA: Eliza Rogalski devine noul Vicepreședinte al regiunii în care sunt incluse cele mai creative agenții independente de PR

Eliza Rogalski PROI

Eliza Rogalski, Managing Partner & Strategy Leader Rogalski Damaschin Public Relations, preia mandatul de Vicepreședinte pentru regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa) al rețelei PROI Worldwide (Public Relations Organisation International), cea mai mare rețea globală de agenții de comunicare independente începând din luna iulie, poziția fiind ocupată pe bază de voluntariat și fără întreruperea rolului pe care îl îndeplinește în Romania în calitate de consultant pentru clienții agenției sale de PR.

Eliza Rogalski, unul dintre cei mai apreciați și creativi specialiști de relații publice din România, a fost votată de fondatorii și partenerii agențiilor membre PROI Worldwide din regiunea EMEA în calitate de co-VP al regiunii, poziție pe care o va ocupa statutar alături de Rania Azab, fondatoarea agenției 4PR, Kaija Pohjala, fondatoarea agenției Cocomms și sub coordonarea directă a Președintelui organizației la nivel global, Ciro Dias dos Reis, care conduce agenția Imagem Corporativa.

Mandatul începe din luna iulie a acestui an și va fi dus la îndeplinire pe bază de voluntariat și fără suspendarea activității curente pe care Eliza Rogalski o îndeplinește în agenția sa de PR.

“Mă onorează încrederea pe care partenerii din PROI mi-au acordat-o odată cu această numire și sunt încântată să contribui la consolidarea rețelei PROI în regiune, rețea ce cuprinde deja 56 de agenții independente din EMEA clasate în topurile globale ale creativității în PR. Voi urmări să accelerez schimbul de informații și de expertiză între agențiile din regiune, dar și între EMEA și celelalte regiuni ale lumii, acolo unde este prezentă rețeaua PROI, pentru menținerea acelorași standarde creative în PR care au consacrat agențiile membre la toate festivalurile și competițiile de profil” a declarat Eliza Rogalski, fondatoarea agenției Rogalski Damaschin Public Relations.

Agențiile din PROI EMEA au primit distincțiile „BEST in show” în Europa (Rogalski Damaschin Public Relations) și „Best in show” în Africa (Atmosphere Communications & the King James Group), în cadrul competițiilor SABRE Awards din 2019.

La nivel global, 3 agenții din rețeaua PROI au fost selectate în topul celor mai creative agenții de PR la nivel international (Global Creative Index): Adfactors PR, Atmosphere Communications și Rogalski Damaschin PR. De altfel, agenția condusă de Eliza Rogalski și Alina Damaschin ocupă poziția a 9-a în topul celor mai creative agenții din lume în 2019, scorul fiind corelat cu numărul de angajați ai agenției. Regional, Rogalski Damaschin Public Relations se află în top 5 cele mai creative agenții din zona EMEA.

În 2019, Rogalski Damaschin PR a obținut locul 2 în topul celor mai creative campanii de comunicare la nivel mondial în cadrul Global Sabre Awards, cât și distincția de Best-In-Show Platinum și Gold Sabre Awards în cadrul competiției Sabre dedicată zonei EMEA pentru campania ”Protejează-i aripile”, dezvoltată de Rogalski Damaschin PR  împreună cu diviza sa de PA Good Affairs, pentru MSD România.

PROI Worldwide valorifică puterea colectivă a celor mai ambițioase agenții antreprenoriale de comunicare din lume. Prin accesul la informații globale și schimbul de bune practici, agențiile PROI rămân cele mai recunoscute creatoare de tendințe de piață, furnizând campanii de comunicare cu impact pentru clienții lor. În 2019, PROI număra 78 de parteneri cu 7.300 de angajați în peste 165 de orașe și 50 de țări. Cu venituri combinate de aproape un miliard de dolari, PROI s-a clasat pe locul 4 în rândul grupurilor de comunicare consolidate și este singurul parteneriat independent prezent în top 10 global.

Agenția de relații publice Rogalski Damaschin PR este partenerul în România al PROI din anul 2014.