Simona Fîrtat este noul Corporate Communications & Public Affairs Manager al L'Oreal România

Simona Firtat

L'Oreal România anunță numirea Simonei Fîrtat pe poziția Corporate Communication and Public Affairs Manager în cadrul companiei. Responsabilitățile Simonei vor merge pe 5 direcții: Comunicare Internă, Comunicare Externă, Responsabilitate Socială, Managementul situațiilor de criză și Afaceri Publice.

Cu o experiență de 16 ani în domeniul comunicării, Simona și-a început cariera ca jurnalist, lucrând 7 ani pentru publicații de business. În anul 2007 s-a alăturat grupului de comunicare thegroup ca Public Relations Manager, iar un an mai tarziu a intrat în echipa GMP Group. Experiența Simonei în cadrul acestuia a cuprins poziția de Public Relations Manager pentru grupul de comunicare, ulterior PR Account Manager, PR Account Director și Head of Corporate PR Division în cadrul GMP PR. Simona a oferit consultanță, a realizat, coordonat și implementat strategii de comunicare pentru companii din diverse industrii, precum FMCG, sistemul bancar, asigurări, construcții, servicii financiare, iar campaniile pentru care a lucrat au primitit recunoaștere la nivel național și internațional în importante competiții de profil. Ca parte din echipa Crisis Communication a GMP PR, a gestionat, de asemenea, un număr important de crize de comunicare.

Gilles Antoine, Country General Manager L’Oreal România a declarat - "Sunt foarte bucuros să îi urez bun venit Simonei în echipă. L’Oreal începe o nouă etapă, în care vrea să fie, încă și mai mult, o companie exemplară în tot ceea ce face. Simona va avea un rol important în a contribui la atingerea acestui obiectiv.”

Simona Fîrtat, Corporate Communications and Public Affairs Manager L’Oreal a spus - "Întotdeauna mi-a plăcut frumosul și am căutat să lucrez cu sau pentru companii care fac bine. L’Oreal este o companie care le îmbină atât de armonios pe amândouă- construiește o afacere solidă în România, în același timp are grijă să genereze un impact pozitiv, prin produsele sale, asupra consumatorilor, mediului și societății. Este ceea ce m-a atras la L'Oreal și sunt bucuroasă că pot continua proiectele și misiunea companiei".