Cora anunta Campania „Luna inimilor deschise”, in parteneriat cu Salvati Copiii si ILO-IPEC

Pentru al cincilea an consecutiv, hipermarketurile Cora, in parteneriat cu Salvati Copiii Romania si Biroul International al Muncii, Programul International pentru Eliminarea Muncii Copiilor (ILO-IPEC) organizeaza in perioada 05 mai - 01 iunie 2009 campania “Luna inimilor deschise”.
Obiectivul acestei campanii este acela de a sustine integrarea scolara si sociala a peste 400 de copii care au abandonat scoala, nu au fost vreodata inscrisi in sistemul educational sau se afla in risc de abandon scolar din cauza implicarii in forme grave de munca.

Campania se deruleaza in hipermarketurile Cora din Bucuresti (Lujerului si Pantelimon) si din Cluj-Napoca. In aceasta perioada clientii Cora pot achizitiona din zona caselor de marcat jucarii de plus in valoare de 2,5 lei fiecare. Banii stransi in urma acestei actiuni vor ajuta copiii din Centrale Educationale Salvati Copiii din Bucuresti si Cluj-Napoca sa devina, din nou, elevi. Acestia vor primi alimente, rechizite, imbracaminte si uniforme si vor participa la activitati educative si extrascolare organizate special pentru ei.

„In urma Campaniei din 2008 au fost stranse fonduri de 183.000 lei, bani care au ajutat 409 copii din centrele educationale Salvati Copiii din Bucuresti si Cluj-Napoca sa mearga la scoala. Speram ca si anul acesta Campania sa se bucure de succes. Cora este, an de an, partenerul traditional al Campaniei si le multumim si pe aceasta cale pentru entuziasmul si deschiderea cu care sustin aceasta cauza umanitara” declara Gabriela Alexandrescu, Presedinte Executiv Salvati Copiii.