În ciuda exploziei tehnologice, cărţile rămân accesoriile de călătorie preferate

Chiar dacă oamenii au la dispoziţie din ce în ce mai multe portabile de ultimă generaţie, precum laptop-uri, e-book readers sau tablet PC-uri, se pare că preferă în continuare drept companion de călătorie cărţile şi revistele. Această concluzie a reieşit în urma unui studiu realizat de GO Group, LLC, companie care se ocupă de transportul aerian. Studiul a fost aplicat pe un eşantion total de 250 de călători şi a fost implementat în SUA.

Astfel, întrebaţi fiind fără ce accesorii nu ar putea călători cu avionul, 73% au răspuns că nu ar putea pleca în călătorie fără o carte (tipărită), un ziar sau o revistă. Pe al doilea loc s-a situat laptop-ul personal, ales de 10% dintre respondenţi, în timp ce doar 7% au ales MP3 player-ul sau DVD-ul portabil. John McCarthy, preşedintele GO Group, LLC, declară: „Este încântător să descoperi că în această eră tehnologizată, accesoriile tradiţionale de călătorie râmân la fel de importante ca întotdeauna.”

Mai multe informaţii la http://www.prnewswire.com/news-releases/printed-books-and-magazines-still-preferable-to-digital-counterparts-84124122.html