Gabriela Lungu va juriza din partea României la festivalul de publicitate de la Cannes, categoria PR Lions

gabriela_lungu"Vreau să felicit echipa Cannes Lions din România pentru performanţa de a obţine din nou un loc la masa juriului Cannes Lions şi să le mulţumesc că m-au nominalizat. Este o alegere care mă onorează enorm, cum e şi firesc, şi mă bucură din cale-afară, pentru că este rezultatul performanţelor reale ale agenţiei şi echipei noastre - BRAVO FETELE !!!!, rodul efortului personal de peste 13 ani de muncă (iată, un 13 cu noroc!) şi un important pas pentru industria noastră locală.", a declarat pentru PR Romania Gabriela Lungu, fondatoarea agenţiei The PRACTICE.


The PRACTICE, parte a grupului Leo Burnett, este agenţia care a câştigat numeroase distincţii la SABRE Awards, printre care trofeul pentru Europa de Est şi premiul cel mare al competiţiei – Platinum SABRE pentru cel mai bun program de PR al anului din întreaga Europa. Cu un premiu Gold, două Silver şi cinci nominalizări, agenţia a fost desemnată anul trecut "Agenţia Anului 2009", în cadrul Galei de premiere a celei de a şaptea ediţii a Romanian PR Award.

Festivalul Internaţional Cannes Lion oferă cele mai renumite premii la nivel global pentru industria de comunicare, reuşind să reunească timp de şapte zile mii de delegaţi şi 250 de membri în cadrul juriului. Evenimentul include, pe lângă faimoasele şi mult râvnitele premii, conferinţe, workshop-uri şi seminarii.