Samsung va lansa Innovation Report 2020

Samsung pregătește un proiect ambițios pe care urmează să îl lanseze în cursul acestui an. Innovation Report este un ”catalog” digital cu analize, studii, infografice și opinii despre inovațiile tehnologice care vor defini viitorul. Informațiile se bazează pe studii și analize realizate intern pe piața locală, care vin cu informații noi și valoroase. Informațiile din acest raport nu au mai fost publicate până acum și pot constitui resurse valoroase de informare pentru jurnaliști, tech industry leaders și consumatori interesați de tehnologie.

„Transformările din jurul nostru sunt dictate de multe ori de puterea tehnologiei și de inovațiile din acest domeniu. Samsung este un lider în domeniul inovației, oferindu-le utilizatorilor experiențe care răspund nevoilor și stilului lor de viață. Prin conținutul exclusiv care se va regăsi în Innovation Report, Samsung își propune să contureze o eră a experienței, în care inovația tehnologică ne face viața mai plăcută și mai plină de semnificații”, a declarat Simona Panait, director de marketing Samsung România și Bulgaria.

Subiectele abordate în raport, printre altele, vor fi următoarele:

1.    Inovația explicată
2.    Generațiile
3.    Video
4.    Era 5G
5.    Internet of Things
6.    Inteligența Artificială
7.    Reponsabilitate digitală

Samsung Innovation Report va integra, de asemenea,  în detaliu prin analize, studii, infografice exclusive pentru piața din România, articole de opinie redactate de experți locali și elemente de AR (Augmented Reality).
Pentru mai multe detalii despre noutățile Samsung, vă invităm să accesați link-ul https://www.samsung.com/ro/


Despre Samsung Electronics Co., Ltd.
Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor purtabile, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie, a sistemelor LSI, a fonderiei și a soluțiilor LED. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com .