Samsung EduPedia™ aduce noi emisiuni interactive pentru copii în aplicație, prin parteneriatul cu Da Vinci Kids

Samsung-EduPedia

Platforma educațională Samsung EduPedia™, disponibilă prin intermediul Smart Hub, pe televizoarele Samsung Smart TV din gamele 2015, 2016, 2017 și 2018, vine din septembrie cu nou conținut educativ pentru copii. Prin parteneriatul realizat cu Da Vinci Kids, canal educativ destinat juniorilor care utilizează tehnici creative de vizualizare și integrează o abordare educațională, platforma va oferi noi emisiuni interactive pentru copii.

Împreună cu EduPedia™, Samsung Smart TV redefinește modul în care cei mici pot învăța, iar prin parteneriatul cu Da Vinci Kids oferă într-un singur loc o multitudine de conţinut interactiv - programe inteligente, pline de experimente, provocatoare, de încredere și care îmbogățesc cunoștințele. În total, Da Vinci Kids pune la dispoziție prin platforma EduPedia™ 150 de videoclipuri educative și interactive din diverse categorii. Printre ele se numără: How Stuff works, Handmade, Clever Stuff, Mother Earth, Our body, Fascinating History. Programele îmbogățesc cunoștințele, includ diferite experimente și creează un mediu în care membrii familiei se pot relaxa împreună.

„Am continuat și în acest an parteneriatele locale de lungă durată care pun în valoare experiența vizuală și transformă felul în care interacționăm cu televizorul. Redefinim modul în care se poate studia prin conținutul pe care îl aducem prin platforma EduPedia™ direct pe TV și adăugăm noi emisiuni dedicate copiilor prin biblioteca de videoclipuri educaționale pentru juniori a celor de la Da Vinci Kids”, a declarat Victor Armășelu, Director al Diviziei Consumer Electronics, în cadrul Samsung Electronics România.

Proiectul educațional EduPedia™ reprezintă nu doar un instrument de divertisment important, ci şi un mijloc de a acumula noi cunoștințe, într-un mod interactiv și atrăgător.

Prin manualele digitale pentru clasele a I-a, a II-a, III-a, a IV-a și a V-a și prin modulele Dacobots pentru grădiniță și elevi de gimnaziu, realizate de către compania de eLearning Ascendia şi autorizate de către Ministerul Educaţiei, precum și prin conținutul disponibil prin platforma Smart Classroom, Samsung vine în sprijinul celor care transformă statul în fața televizorului în timp de calitate.

Programul Da Vinci Kids aduce o multitudine de emisiuni premiate, bazate pe programa școlară, ce stimulează în prim plan curiozitatea, dar și gândirea critică. Dezvoltarea aplicației a fost realizată astfel încât conţinutul să poată fi parcurs intuitiv şi rapid, alături de un adult.


Despre Samsung Electronics Co., Ltd.
Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor purtabile, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie, a sistemelor LSI, a fonderiei și a soluțiilor LED. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la news.samsung.com.