28032024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa Vizita Preşedintelui ICCO la Bucureşti

Vizita Preşedintelui ICCO la Bucureşti

Pin It

ARRP

Industria de Relatii Publice din Romania se pregateste sa adere la platforma globala The International Communications Consultancy Organisation (ICCO). In etapa premergatoare afilierii Asociatiei Romane de Relatii Publice (ARRP) la organizatia internationala, presedintele ICCO, Maxim Behar, a sosit la Bucuresti pentru a discuta cu specialisti si reprezentanti ai agentiilor oportunitatile de colaborare, dar si tendintele actuale din acest domeniu.

Posibilitatea de a schimba idei si bune practici cu membrii ICCO, dezvoltarea unor strategii si actiuni comune, participarea la evenimente internationale sunt doar cateva dintre avantajele cooperarii dintre cele doua asociatii, prezentate in cadrul unei intalniri organizate vinerea trecuta in parteneriat cu BDR Associates, care a initiat si inlesnit comunicarea intre ICCO si ARRP, precum si cu sustinerea Institutului Bancar Roman.

Gabriel Paslaru, presedintelele ARRP, mentioneaza: “Afilierea ARRP la ICCO este o ocazie exceptionala de pune in lumina pe un larg plan international perfomanta agentiilor de relatii publice din Romania si de a face schimb de know how si de valori cu firme de specialitate din intreaga lume. Invitam cat mai multe firme sa se alature acestui demers, pentru a sustine afilierea  si ne dorim ca aceasta resursa cu mare potential de cunoastere sa fie pusa in valoare cat mai curand, in beneficiul industriei comunicarii din Romania.”

,,Acest eveniment este un pas important in definitivarea parteneriatului cu ARRP, apreciez foarte mult Romania, cunosc performantele industriei comunicarii de aici si va asigur ca ICCO asteapta demult si cu mult interes aceasta afiliere posibila acum prin ARRP, care va reprezenta un castig reciproc si va imbogati stiinta comunicarii la nivel global “ a declarat Maxim Behar.


Despre ARRP
Fondată în 1995, Asociația Română de Relații Publice (www.arrp.eu) a fost creată pentru a face comunitatea comunicatorilor din România mai puternică. Astăzi, asociația reunește atât specialiști redutabili care au pus bazele acestei profesii în țara noastră, cât și tineri profesioniști, aflați la începutul carierei lor.
 
Despre ICCO
Una dintre cele mai mari organizatii internationale de relatii publice, The International Communications Consultancy Organisation (www.iccopr.com) este reprezentata de asociatii nationale din 48 de tari de pe toate continentele, reunind peste 2500 de agentii.

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP