23042024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa Simona Fîrtat este noul Corporate Communications & Public Affairs Manager al L'Oreal România

Simona Fîrtat este noul Corporate Communications & Public Affairs Manager al L'Oreal România

Pin It

Simona Firtat

L'Oreal România anunță numirea Simonei Fîrtat pe poziția Corporate Communication and Public Affairs Manager în cadrul companiei. Responsabilitățile Simonei vor merge pe 5 direcții: Comunicare Internă, Comunicare Externă, Responsabilitate Socială, Managementul situațiilor de criză și Afaceri Publice.

Cu o experiență de 16 ani în domeniul comunicării, Simona și-a început cariera ca jurnalist, lucrând 7 ani pentru publicații de business. În anul 2007 s-a alăturat grupului de comunicare thegroup ca Public Relations Manager, iar un an mai tarziu a intrat în echipa GMP Group. Experiența Simonei în cadrul acestuia a cuprins poziția de Public Relations Manager pentru grupul de comunicare, ulterior PR Account Manager, PR Account Director și Head of Corporate PR Division în cadrul GMP PR. Simona a oferit consultanță, a realizat, coordonat și implementat strategii de comunicare pentru companii din diverse industrii, precum FMCG, sistemul bancar, asigurări, construcții, servicii financiare, iar campaniile pentru care a lucrat au primitit recunoaștere la nivel național și internațional în importante competiții de profil. Ca parte din echipa Crisis Communication a GMP PR, a gestionat, de asemenea, un număr important de crize de comunicare.

Gilles Antoine, Country General Manager L’Oreal România a declarat - "Sunt foarte bucuros să îi urez bun venit Simonei în echipă. L’Oreal începe o nouă etapă, în care vrea să fie, încă și mai mult, o companie exemplară în tot ceea ce face. Simona va avea un rol important în a contribui la atingerea acestui obiectiv.”

Simona Fîrtat, Corporate Communications and Public Affairs Manager L’Oreal a spus - "Întotdeauna mi-a plăcut frumosul și am căutat să lucrez cu sau pentru companii care fac bine. L’Oreal este o companie care le îmbină atât de armonios pe amândouă- construiește o afacere solidă în România, în același timp are grijă să genereze un impact pozitiv, prin produsele sale, asupra consumatorilor, mediului și societății. Este ceea ce m-a atras la L'Oreal și sunt bucuroasă că pot continua proiectele și misiunea companiei".

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP