Coca-Cola HBC România este Ambasadorul Sustenabilității în cadrul Festivalului Ambasadelor „Open Your Culture” 2016

Vernisaj CocaColaRecunoașterea a fost acordată proiectului După Noi - cel mai complex și cel mai recent proiect de sustenabilitate al Coca-Cola HBC România, care va îngloba atât inițiativele companiei, cât și proiectele comunităților.  

După Noi reflectă filozofia Coca-Cola HBC România - aceea de a face tot ce este posibil pentru a lăsa în urmă o lume mai bună, prin protejarea mediului și a resurselor, prin promovarea valorilor, a tradițiilor, a poveștilor și a locurilor din România. Proiectul își propune să inspire cât mai mulți oameni să adopte un stil de viaţă cât mai responsabil, pe care să-l transmită şi generaţiilor viitoare.

Titlul de Ambasador al Sustenabilității vine în completarea celui de la începutul anului 2016, când Coca-Cola HBC România a fost desemnată cea mai responsabilă companie din România, conform analizei Romania CSR Index 2015.

În perioada următoare, între 29 august și 4 septembrie, După Noi invită vizitatorii Festivalului într-o călătorie spre mai bun și mai frumos, în încercarea de a descoperi cât de mult contează ceea ce lăsăm în urma noastră:

29 august – 4 septembrie, Teatrul Național București – Vernisaj fotografii din Țara Dornelor
31 august – 3 septembrie, Muzeul Țăranului Român – Proiecții video ale filmului manifest
2 septembrie – 4 septembrie, Romexpo – Activări dedicate participanților

Mai multe despre proiectul După Noi puteți afla accesând website-ul platformei.


 

Coca-Cola Hellenic este unul dintre cei mai mari îmbuteliatori ai companiei Coca-Cola, având vânzări de peste 2 miliarde de unități. Compania activează într-o zonă geografică extinsă, având operațiuni în 28 de țări, servind o populație de aproximativ 590 milioane de oameni. Coca-Cola HBC oferă o gamă variată de băuturi răcoritoare din categoria celor carbogazoase, sucuri, apă, energizante, ceaiuri și cafea. Coca-Cola HBC promovează o dezvoltare durabilă, generând valoare pentru afacerea sa și pentru societatea în care activează. În acest sens, compania furnizează băuturi răcoritoare care satisfac nevoile diverse ale consumatorilor, încurajând în același timp un mediu de lucru deschis și desfășurându-și activitatea într-un mod responsabil astfel încât să protejeze și să mențină neschimbat mediul înconjurător, contribuind la dezvoltarea socio-economică a comunităților locale. Coca-Cola HBC este lider al industriei de băuturi in Dow Jones Sustainability Index (atât la nivel mondial cât si european) și este totodată inclusă in FTSE4Good Index. ȋn România, ca în toate țările în care își desfășoară activitatea, Coca-Cola deține și funcționează pe baza unui sistem propriu, incluzând toate verigile necesare producerii și distribuției produselor către consumatori. În România, Sistemul este format din Coca-Cola România (filială a The Coca-Cola Company, proprietarul mărcilor înregistrate) și partenerul său Coca-Cola Hellenic denumit Coca-Cola HBC România, care îmbuteliază și distribuie produsele Coca-Cola sub licența The Coca-Cola Company în România. Pentru mai multe informaţii legate de companie vă rugăm să vizitați site-urile www.coca-colahellenic.ro și www.thecoca-colacompany.com.