28032024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa Antreprenorul Levente Hugo Bara – Supremia reprezintă România în finala EY World Entrepreneur Of The Year 2016

Antreprenorul Levente Hugo Bara – Supremia reprezintă România în finala EY World Entrepreneur Of The Year 2016

Pin It

Levente Hugo Bara

Cea de-a şaisprezecea ediţie a forumului EY World Entrepreneur Of The Year începe astăzi la Monte Carlo și se va încheia pe 12 iunie 2016. România va fi reprezentată în competiție de Levente Hugo Bara, Director General Supremia Grup și câștigatorul titlului EY Entrepreneur Of The Year 2015 în România. 55 de antreprenori calificați din 49 de ţări vor concura pentru marele premiu care va fi anunţat în cadrul ceremoniei de premiere din 11 iunie.

Levente Hugo Bara conduce o afacere de 50 milioane EUR, dezvoltată de antreprenorul român în Alba Iulia, începând cu anul 2000. În cei 16 ani de activitate, Supremia Grup a devenit jucătorul numărul unu al pieței de ingrediente alimentare din România și unul dintre jucătorii importanți la nivelul pieței europene. Grupul are peste 300 de angajați, exportă pe 4 continente și achiziționează materie primă din 80 de țări.

“Vreau să fiu primul antreprenor care aduce în România acest premiu valoros. Merg la Monte Carlo cu o poveste de viață și de business prin care îmi doresc să îi inspir pe tinerii antreprenori să persevereze și să aibă curajul să depășească orice obstacole,” a spus Levente Hugo Bara, Director General Supremia Grup, la lansarea celei de a treia ediții naționale a competiției EY Entrepreneur Of The Year în România.

Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY România: "Forumul EY de la Monte Carlo reprezintă în primul rând recunoașterea excelenței antreprenoriale. De aceea suntem onorați să avem pentru al doilea an consecutiv un antreprenor român care va concura pentru marele premiu World Entrepreneur Of The Year. Levente va fi susținut în finală mondială de una dintre cele mai numeroase delegații naționale, alcătuită din oameni de afaceri români de top și de echipa EY România. Îi urăm mult succes!”

Premiul EY World Entrepreneur Of The Year 2016 se va acorda pe baza a şase criterii, definite astfel încât fiecare candidat să aibă șanse egale în competiție: spirit antreprenorial, performanţă financiară, viziune strategică, impact în comunitate, capacitate de inovație şi integritate personală. Juriul independent va fi prezidat de Rebecca MacDonald - Just Energy Group (Canada).

Printre câştigătorii anteriori ai prestigiosului titlu World Entrepreneur Of The Year se numără: Mohed Altrad - CEO Altrad Group (Franța); Uday Kotak – Vice-Președinte şi Managing Director Kotak Mahindra Bank Limited (India); Hamdi Ulukaya - Fondator şi CEO Chobani Inc. (SUA) și Guy Laliberté, Fondator şi CEO, Cirque du Soleil (Canada).

Alături de ceremonia de premiere, programul din acest an al finalei mondiale include un summit dedicat afacerilor de familie, un summit axat pe tema finanțării prin piețele de capital şi alte evenimente de interes pentru antreprenori, reprezentanți ai guvernelor şi lideri de business.

Una dintre întrebările la care invitații forumului din acest an vor fi invitați să răspundă este: "Evenimentele de natură disruptivă vă pot scoate din joc sau sunt o sursă de inspirație pentru noi modalităţi de creştere?". Participanţii vor avea oportunitatea de a împărtăşi idei, de a dezbate modele tradiţionale de business și de a descoperi împreună noi oportunităţi de a traversa un mediu de afaceri aflat în continuă transformare și de a genera creştere.

Printre liderii reputați de business care vor susține discursuri se numără:
•    Paul Polman - CEO Unilever;
•    Dan Schulman - Preşedinte şi CEO PayPal;
•    Amal Clooney - International Human Rights Attorney of Doughty Street Chambers;
•    André Hoffmann - Non-executive Vice-Chairman, Roche Holding Ltd.;
•    Giuseppe Lavazza - Vice-Președinte şi Membru al Consiliului de Administrație Luigi Lavazza S.p.A.;
•    Mohed Altrad, CEO Altrad Group și câştigătorul de anul trecut al premiului World Entrepreneur Of The Year.

Lista completă a vorbitorilor și reprezentaților celor 49 de ţări care participă în competiția din acest an este disponibilă la www.ey.com/weoy.

Despre EY World Entrepreneur Of The Year™
EY Entrepreneur Of The Year este cea mai prestigioasă competiție de la nivel global dedicată antreprenorilor. Programul își propune să încurajeze activitatea antreprenorială în rândul întreprinzătorilor cu potenţial şi recunoaşte contribuţia celor care prin viziunea, leadership-ul şi rezultatele lor devin sursă de inspirație pentru cei care vor să devină antreprenori, dar nu numai. Cunoscut drept primul şi singurul program global dedicat antreprenorilor, EY Entrepreneur Of The Year îi premiază pe cei care construiesc şi conduc afaceri de succes, recunoscându-le meritele prin programele regionale, naţionale şi globale organizate în peste 145 de oraşe din peste 60 de ţări.

55 de antreprenori calificați din 49 de ţări vor concura pentru marele premiu care va fi anunţat în cadrul ceremoniei de premiere din 11 iunie. Aceștia cumulează venituri de 24 miliarde de USD, au înregistrat o creștere a cifrei de afaceri de 74% în ultimii trei ani și asigură peste 100 000 locuri de muncă.

Despre EY România
EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 190.000 de angajaţi în peste 700 de birouri din 150 de ţări şi venituri de aproximativ 27,4 miliarde de USD în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2014. Reţeaua noastră este cea mai integrată la nivel global, iar resursele din cadrul acesteia ne ajută să le oferim clienţilor servicii prin care să beneficieze de oportunităţile din întreaga lume. În România, EY este unul dintre liderii de pe piaţa serviciilor profesionale încă de la înfiinţare, în anul 1992. Cei peste 500 angajaţi din România şi Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistenţă fiscală, asistenţă în tranzacţii şi servicii de asistenţă în afaceri către companii multinaţionale şi locale. Avem birouri în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Chişinău. De la 1 iulie 2013, Ernst & Young a devenit EY, logo-ul s-a schimbat pentru a răspunde acestei modificări, iar noul tagline al companiei este "Building a better working world". Această redefinire a identităţii vizuale vine să reflecte noua strategie a companiei, Vision 2020.

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP