28032024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa Specialiștii în relații publice și marketing se întâlnesc la cea de-a șasea ediție a Conferinței PRbeta

Specialiștii în relații publice și marketing se întâlnesc la cea de-a șasea ediție a Conferinței PRbeta

Pin It

conferinta-prbeta-2016A șasea ediție a Conferinței PRbeta se va desfășura pe 11 și 12 mai 2016, la Biblioteca Centrală Universitară „Eugen Todoran” a Universității de Vest din Timișoara. Adresată atât celor cu experiență în comunicare, cât și celor care își doresc o carieră în domeniu, conferința își propune să îi învețe pe cei prezenți cum să-şi promoveze compania sau evenimentele într-un mod eficient, ținând cont de tendințele în comunicare recomandate de specialiștii în domeniu.

Evenimentul păstrează structura edițiilor trecute, prima zi fiind dedicată conferinței (11 mai), iar a doua zi workshop-urilor (12 mai). Printre invitații acestei ediții sunt: Cătălin Anchidin (consultant PR și marketing în industrii creative), Ovidiu Eftimie (redactor coordonator la Times New Roman), Monica Jitariuc (Managing Director MSLGROUP la The Practice), Cristian Lupșa (redactor șef la Decât o Revistă), Vlad Tăușance (Artistic Director la Fundația Baia Mare 2021), Cristian Radu (director executiv Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu) și Cristian Manafu (Managing Partner la Evensys, owner The Connector Agency).

A doua zi a evenimentului include 6 workshop-uri specializate, susținute de persoane reprezentative în industria comunicării. Doritorii se pot înscrie deja la următoarele workshop-uri: „PR clasic în comunicarea modernă” susținut de Oana Bulexa (Managing Director MSLGROUP la The Practice), „Comunicarea în Social Media”, susținut de Alex Ciucă (Managing Partner la Superior Media), „Comunicare de brand și produs” susținut de Claudia Tocilă (Online Communication Manager la Vlavis Holding) și „Comunicarea evenimentelor culturale”, susținut de Oltea Zambori (Managing Partner la PRbeta Agency). Periodic, organizatorii vor anunța alți specialiști în relații publice comunicare și marketing care vor fi prezenți în cadrul conferinței.

Conferința PRbeta 2016 pune accent pe tendințele din domeniul comunicării, urmând ca specialiștii în PR și comunicare să prezinte timișorenilor exemple concrete și relevante privind noile direcții și posibile strategii aplicabile pieței din România. Conferința oferă acces la informații referitoare la PR și comunicare și explorează teme actuale din marketing. De asemenea, analizează cele mai bune practici din comunicarea evenimentelor culturale.

Cei care doresc să participe la Conferinţa PRbeta pot achiziționa bilete cu preț redus (discount de 25%), până în data de 1 aprilie 2016. Prețul redus al unui bilet pentru prima zi este de 173 lei, iar workshop-urile au un preț fix de 99 lei. Pentru a susține educația tinerilor, studenții beneficiază de un discount de 50% la achiziționarea biletelor pentru conferință. Înscrierile se fac online, atât pentru Conferinţă, cât şi pentru Workshop-uri, pe site-ul www.prbeta.ro/conferences.

Parteneri media: IQads, Smark, 24 FUN, PR România, Marketing 2.0, Business News, TION.ro și Agenda.ro.

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP