29032024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa MSLGROUP The Practice a devenit agenţia de PR a companiei KRUK România

MSLGROUP The Practice a devenit agenţia de PR a companiei KRUK România

Pin It

Începând cu februarie 2015, KRUK România, companie de top pe piaţa de management  al creanțelor, colaborează cu agenţia MSLGROUP The Practice pentru consultanţă de comunicare strategică şi servicii de PR. Cele mai importante servicii oferite sunt relaţia cu media şi bloggerii, comunicare internă, activări de brand, parteneriate şi relația cu liderii de opinie. Selecţia s-a făcut în urma unei licitaţii la care au participat și alte agenții de relații publice.

Obiectivul KRUK este acela de a schimba mentalitatea românilor în ceea ce priveşte situaţia persoanelor cu datorii şi atitudinea cu privire la serviciile de gestionare a creanţelor. Compania îşi propune să informeze şi să consilieze clienţii, persoanele cu datorii, dar şi publicul larg, despre modalităţile simple prin care problemele financiare pot fi rezolvate şi despre felul prin care poți prelua controlul asupra situaţiei tale financiare. KRUK comunică avantajele serviciilor pe care le oferă într-un mod transparent, cu atenţie şi respect faţă de clienţii companiei.

“MSLGROUP The Practice a arătat o înţelegere deplină pentru specificul nostru de piaţă şi pentru nevoile de comunicare ale companiei. Ne-au impresionat dinamismul agenţiei, capacităţile strategice şi creativitatea cu care au abordat nevoile şi aşteptările noastre şi suntem nerăbdători să avem o colaborare de succes”, a declarat Tomasz Ignaczak, Director General KRUK România.

“Suntem încântaţi să colaborăm cu o companie care are o viziune excelentă asupra pieței din România, care depune constant eforturi să îşi înţeleagă cât mai bine publicul şi să răspundă pe măsura nevoilor lui. KRUK România aduce atât o provocare, cât şi o oportunitate să ne demonstrăm încă o dată abilităţile de a livra soluţii creative, eficiente şi de lungă durată”, a declarat Oana Bulexa, Managing Director MSLGROUP The Practice.


În luna februarie 2013, compania KRUK International S.R.L. şi-a schimbat denumirea în KRUK România S.R.L. Compania a fost înființată în anul 2007 de Grupul KRUK – liderul pieței de management al creanțelor comerciale din Polonia. Compania este specializată în managementul integrat al creanțelor, având clienți atât din sectorul financiar, cât și companii de servicii. KRUK a dezvoltat activități de colectare a creanțelor bancare, a creanțelor companiilor de asigurări și leasing, operatorilor de telefonie fixă și mobilă, cât și ale companiilor de distribuție a bunurilor de larg consum. Compania este, de asemenea, un jucător important pe piața achiziției de portofolii de creanțe, în special de la bănci.

MSLGROUP The Practice este cea mai premiată agenție de PR din România. Palmaresul său include recunoaștere locală, regională și internațională, cu peste 160 de premii și nominalizări obținute în competiții precum Cannes Lions, Global Sabre Awards, EMEA Sabre Awards, IPRA Golden World Awards, European Excellence Awards. În 2012, agenția s-a clasat pe locul 13 în lume în topul celor mai creative agenții de PR din lume (Holmes Report Global Creative Index), iar în 2013 a fost desemnată drept cea mai bună agenție din Europa de Est la EMEA Sabre Awards. În 2014, agenția a intrat oficial în MSLGROUP, cea mai mare rețea de PR din regiunea EMEA și una dintre cele mai mari patru rețele din lume.

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP