19042024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa OTP Bank România amenajează, în 41 dintre cele 105 unităţi ale sale, spaţii de joacă pentru copii

OTP Bank România amenajează, în 41 dintre cele 105 unităţi ale sale, spaţii de joacă pentru copii

Pin It
Cei mici au şi ei, de acum, o bancă pe gustul lor, pentru că OTP Bank România se gândeşte şi la copiii care păşesc, alături de părinţii lor, într-una din unităţile sale. Astfel, în 41 dintre cele 105 unităţi pe care banca le deţine, au fost amenajate spaţii de joacă pentru copii. Creioane colorate, tabla pentru desenat, scăunele, măsuţe şi jucării în culori vesele fac deliciul copiilor care intra în bancă.

Amenajarea colţului de joacă pentru copii reprezintă cel mai nou proiect pe care OTP Bank România l-a dezvoltat ca parte a strategiei sale de responsabilitate socială şi care evidenţiază banca printre promotorii acestui tip de programe.  Primul spaţiu de joacă pentru copii a fost amenajat în unitatea din Piaţa Muncii, Bucureşti, la sfârşitul anului trecut. Ca urmare a reacţiilor pozitive din partea clienţilor şi a copiilor acestora, proiectul a fost extins la nivel naţional, iar în cursul lunii aprilie 2009, alte 40 de spaţii de joacă au fost amenajate în unităţi din 32 de  judeţe ale ţării.

"Ne respectăm clienţii, lucru pe care îl demonstrăm, nu numai prin produse şi servicii inovative, de calitate, dar şi prin proiecte care aduc o valoare adăugată experienţei clienţilor cu instituţia pe care o reprezentăm. Colţul de joacă pentru copii este o surpriză plăcută pentru micuţii care păşesc în unităţile băncii, dar şi un sprijin pentru părinţi, care se pot ocupa de operaţiunile bancare, oferindu-le în acest timp copiilor o activitate atractivă, specifică vârstei lor.”, a declarat László Diósi, Director General, OTP Bank  România.

Prin intermediul proiectelor sale de responsabilitate socială, OTP Bank România doreşte să demonstreze comunităţii din care face parte că, prin adoptarea unei atitudini proactive, mediul în care trăim poate fi îmbunătaţit, iar obstacolele cu care ne confruntăm pot fi depăşite mai uşor. De la respectul faţă de clienţi şi faţă de angajaţi şi până la implicarea socială directă, banca depune eforturi susţinute de a contribui la conturarea unei lumi mai bune, mai sigure şi mai sănătoase pentru noi şi pentru generaţiile viitoare.


OTP Bank România este subsidiară a OTP Bank, cea mai mare bancă independentă din Europa Centrală şi de Est. În afara Ungariei, OTP Bank are operaţiuni în România, Muntenegru, Croaţia, Bulgaria, Rusia, Ukraina, Slovacia, Serbia. OTP Group deserveşte aproape 12 milioane de clienţi, în 9 ţări, prin intermediul a 1500 de unităţi teritoriale, prin  intermediul reţelei de ATM-uri şi prin sistemul de canale electronice.

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP