28032024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa THE PRACTICE este noua agenție de PR a McDonald’s România

THE PRACTICE este noua agenție de PR a McDonald’s România

Pin It

THE PRACTICE este noua agenție de relații publice a companiei McDonald’s România, în urma unui proces de selecție complex, la care au participat alte 3 agenţii. Licitația a avut loc în perioada mai-iunie 2014, iar agenția THE PRACTICE va gestiona comunicarea internă și externă a McDonald’s România începând cu 1 august 2014.

În cadrul parteneriatului agreat pe o perioadă de 2 ani, agenția va oferi: servicii integrate de consultanță în comunicarea corporatistă și în comunicarea de produs; consultanță în situații de criză; gestionarea relației cu presa; organizarea tuturor evenimentelor interne și externe ale companiei; sprijin pentru comunicarea în restaurantele McDonald’s; consultanță și sprijin în implementarea acțiunilor şi programelor de responsabilitate socială ale McDonald’s România.

“Pentru McDonald’s parteneriatele sunt importante. Ne alegem cu atenție partenerii cu care colaborăm și lucram foarte aproape împreună pentru a îndeplini mereu cele mai exigente standarde de calitate. McDonald’s este un investitor important, cu activități diverse în zona de comunicare și un brand cu o strategie pe termen lung atât în comunicarea internă, cât și în cea externă”, a declarat Daniel Boaje, Director General al McDonald’s România.

“Procesul de selecție organizat de McDonald’s a urmărit găsirea unui partener strategic pentru activitățile de comunicare din România, care să contribuie în mod semnificativ la vizibilitea proiectelor companiei. Însă dincolo de companii, lucrăm cu oameni, iar la The Practice am găsit o echipă de profesioniști pe care am simțit că ne putem baza”, a declarat Alexandra Olaru, director de comunicare și resurse umane al McDonald’s România.

“Întreaga echipă a lucrat cu mult entuziasm pentru acest pitch. Complexitatea și varietatea temelor ne-au determinat să implicăm cât mai mulți specialiști ai THE PRACTICE în acest proces. De prisos să spunem cât de mare a fost bucuria când am aflat că noi am fost declarați agenția câștigătoare. Suntem onorați că vom lucra pentru unul dintre cele mai renumite branduri globale și credem că acest parteneriat este o nouă oportunitate să demonstrăm creativitatea și eficiența care ne caracterizează. Suntem convinși că, alături de McDonald’s România, vom pune bazele unei colaborări de succes”, au declarat Monica Jitariuc și Oana Bulexa, Co-managing directors THE PRACTICE.



McDonald’s este cea mai importantă companie din domeniul restaurantelor cu servire rapidă, care a deschis primul restaurant în România în anul 1995. În prezent compania deţine 67 de restaurante în 21 de oraşe şi primeşte zilnic peste 150,000 de clienţi. McDonald’s are peste 4,000 de angajaţi în România. Investiția McDonald’s în România depășește 600 de milioane de lei.

THE PRACTICE este cea mai premiată agenție românească de PR. Cu o  abordare integrată asupra comunicării, THE PRACTICE depășește în competențe și activitate munca unei agenții clasice de relații publice și este axată puternic pe creativitate și rezultate, fapt demonstrat de peste 60 de campanii de comunicare premiate la nivel național și internațional. Agenția face parte din Leo Burnett Group România și este partenerul local al MSLGROUP, una dintre cele mai importante rețele globale de relații publice.

Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP