S-a deschis biblioteca Friends: peste 200 de titluri de comunicare

Primul proiect lansat de Fundaţia Friends for Friends este o bibliotecă. Aceasta deţine deja peste 200 de titluri de cărţi de specialitate, donate de fondatorii şi membrii echipei Friends, dar şi de clienţi, parteneri şi prieteni. Cărţile existente cuprind domeniile de interes precum: marketing, business, design, creaţie, comunicare, relaţii publice dar şi domenii conexe, cărţi-obiect, dicţionare, dvd-uri, usb-uri, cd-uri etc.

Biblioteca are sediul pe str. Academiei, nr. 39 – 41, etaj 3. Ea este deschisă pentru clienţi, colegi, studenţi “şi pentru oricine mai vrea să înveţe”, spune Sorin Trâncă, Creative Director si Managing Partner FRIENDS Advertising.

În acest moment, pentru a mări fondul de carte, un abonament la biblioteca Fundaţiei Friends for Friends presupune donarea unui titlu relevant. Detalii: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
_____________________________________________________________
2009 - Fundaţia Friends for Friends
La sfârsitul lui 2008, Friends Advertising şi partenerii săi au formalizat, după câţiva ani de aşteptare, o idee mai veche: Fundaţia Friends for Friends (FFFF).
Scopul FFFF este să ofere sprijin tuturor acelora care au o pasiune creativă, cu accent pe indentificarea şi formarea de resurse în domeniul leadership-ului creativ.