24042024

Back Eşti aici:Home News Comunicate de presa Campania "Transpiratia strica reputatia" creata de Lowe PR si Unilever este singura campanie romaneasca aflata pe shortlist-ul clasamentului Sabre 2008 la sectiunea Fashion & Beauty

Campania "Transpiratia strica reputatia" creata de Lowe PR si Unilever este singura campanie romaneasca aflata pe shortlist-ul clasamentului Sabre 2008 la sectiunea Fashion & Beauty

Pin It
„O nominalizare la Sabre este, pentru orice profesionist in PR, confirmarea deplina a creativitatii si a executiei fara cusur. Campania Transpiratia strica reputatia este un prag in evolutia Lowe PR, un prag pe care l-am trecut bucurosi alaturi de clientul Unilever/ Rexona. Multumim echipei Unilever pentru ca ne-au lasat sa le fim partener intru excelenta. Si multumim colegilor de la Lowe & Partners si eLowe, alaturi de care am derulat aceasta campanie unica”, declara Hortensia Nastase, Managing Director Lowe PR.

Singura campanie semnata de o agentie romaneasca nominalizata la categoria Fashion & Beauty, Transpiraţia strică reputaţia powered by Lowe PR si Rexona/ Unilever a fost unul dintre cele mai inedite şi complexe mixuri lansate pe piaţa romaneasca. Prezent în toate canalele de comunicare, de la blog la TV, de la print la WOM, programul a reuşit să îşi atingă obiectivul în numai 90 de zile, prin declanşarea unei revoluţii naţionale împotriva transpiraţiei.

In cursa pentru marele premiu, Lowe PR si Unilever Romania concureaza cu branduri mari precum Hush Puppies & Mandate Communications din Marea Britanie, The Body Shop & Marco de Comunicacion din Spania, Adidas & Prime PR din Suedia.

Pentru detalii privind nominalizatii, accesati: http://www.holmesreport.com/about/sabre_info.cfm

Alflata la a 5-a editie, competitia Sabre Awards (Superior Achievement in Branding and Reputation) este una dintre cele mai mari competitii internationale dedicate profesionistilor din Relatii Publice. Competitia este patronata de publicatia americana The Holmes Report si are ca misiune premierea creativitatii si eficientei companiilor de relatii publice din toata lumea. Concursul se deruleaza defalcat pe 3 zone geografice: USA, EMEA (Europe, Middle East & Africa), Asia & Pacific.

Gala de premiere EMEA Sabre Awards va avea loc anul acesta in luna mai, la Stockholm.

Campania este deja castigatoare a Golden PR Award for Excellence, Romanian PR Award 2008
Pin It

Parteneri

   BT Logo Aliniat Central               logo SMP