26052018

PR News

Vă recomandăm

Dezbateri

Articole

Interviuri

The Public Advisors, agenţia desemnată pentru comunicarea Indesit şi Hotpoint

Începând cu luna februarie a acestui an, agenţia de comunicare The Public Advisors gestionează conturile de comunicare Indesit şi Hotpoint, aflate în portofoliul Indesit Company, lider în producţia de electrocasnice din Europa.

Strategia anuală de comunicare pentru cele două branduri vizează creşterea awarenessului în rândul publicului ţintă, întărirea poziţionării pe piaţă în segmentele aferente, dar şi întărirea comunicării pe zona de online şi social media. Campania de comunicare va fi astfel axată pe următorii piloni: comunicare de produs, comunicare prin eveniment şi digital media.

Debutul acestei colaborări coincide şi cu înfiinţarea  Techno Team, o echipă de specialişti din cadrul The Public Advsisors specializată pe comunicarea de produse technology şi IT&C.

„Am lucrat cu plăcere pentru soluţionarea briefului, iar câştigarea contului este confirmarea că am fost pe aceeaşi lungime de undă. Este un domeniu extrem de interesant şi avem posibilitatea să construim proiecte creative cu valoare clară pentru brand. Este un moment important pentru noi deoarece intrarea Indesit în portofoliu reprezintă şi primul pas al Techno Team, un grup de specialişti dedicaţi acestui domeniu”, a declarat Raluca Mihălăchioiu, General Manager The Public Advisors.

„Agenţia The Public Advisors a fost cea care a răspuns brief-ului dat, livrând o strategie integrată de relaţii publice, creativă şi coerentă. Consider că am facut alegerea potrivită pentru momentul actual al celor două mărci şi că am pus bazele unei colaborări frumoase şi de lungă durată”, a spus Rodica Stere, director de marketing Indesit Company, reprezentanta pentru România.

Primul proiect implementat de agenţie pentru Indesit este campania „Support Your Hero”, ce integrează tehnici de digital media, prin implicarea comunităţii de bloggeri şi utilizarea unei platforme digitale, dar şi tehnici clasice de relaţii publice. „Support Your Hero” este o competiţie ce se desfăşoară la nivel european, iar planul de comunicare pentru România a fost gândit în acord cu strategia internaţională.

Echipa The Public Advisors care se va ocupa de comunicarea Indesit şi Hotpoint  este formată din Lidia Pitulea, Group Account Manager, Sorana Ioniţă – Senior Public Advisor şi Florina Natu – Public Advisor.


The Public Advisors este o agenţie de relaţii publice şi comunicare cu o experienţă de 5 ani pe piaţa din România, care oferă servicii de PR online şi offline în domenii precum retail, real estate, fashion, health&beauty, corporate, etc. Printre clienţii The Public Advisors se numără BUPA International, IL PASSO, DENT ESTET, magazinele bam boo, ARGO Real Estate Opportunities Fund, ERA Shopping Park Iaşi şi Oradea, Green Dental, AVANPREMIERE Fashion and Life-style Fest, MediHelp International, Bunătărie, Crizantema de Aur, Zilele Cetăţii Târgovişte, şcoala de yachting SetSail, Anca Poteraşu Gallery şi altii. Mai multe detalii pe www.publicadvisors.ro

Parteneri

 logo_raiffeisen  Logo-McCannPR PNG  Practice MSL logo 2  Graffiti PR logo-1                      

siglaBT noua      dccom LOGO nou site